ten deodorant by aj mna zaujal,nechcem do seba pchat stale len aluminium ale bojim sa ze nic prirodne nebude vytvarat extra ochranu ako tie chemicke...
a este k tomu balzamu ma alverde aj tonovacie balzamy?
a viem,ze toto ku alverde moc nepatri,ale je tu vela bab,ktore pouzivaju prirodnu kozmetiku,tak ma zaujima ci balzamy VITALOS su prirodne
a verejne sa priznávam-mám makeup, špirálu a ceruzku na oči maybelline!... ja viem, už podľa pachu to zaváňa chemikáliami a ropou... ale nebudem používať niečo, čo mi nevyhovuje... aspoň že netestujú... ale určite sa pokúsim to niako vynahradiť Alverde alebo Laverou:)... držte mi palce nech niečo nájdem:)
ja na tvár používam ryor. Viem že to nie je čisto prírodná kozmetika, aj keď sa tak prezentuje. Ale mne pomáha zo všetkých "prírodnejších" najviac. A je netestovaná na zvieratách:)
Caute baby:)..takže aj ja som vyznavačkou prirodnej kozmetiky...inu ani nepouživam.Mam odskusane veľa druhov a značiek(hadam všetky čo su u nas na trhu dostať.Objednavala som si hlavne na nete ale nakoniec som sa dopracovala k tomu že všetky prirodne značky su rovnako kvalitne a s rovnakym učinkom .. z toho dôvodu som nakoniec zakotvila pri Alverde lebo je najlacnejšia(načo platit za to iste viac)...som s nou max spokojna :)..čo sa tyka prirodnej dekorativnej pouzivam tiež hlavne taku ...od znacky Lavera.Jedinym problemom je make-up... ani jeden mi nevyhovoval tak pouzivam nadalej Loreal P. ...a co sa tyka este Alverde prirodnej suhlasim že špirala je dosť mizerna ja pouzivam Laveru ta je super no dost draha, ale ostatne dekorativky Alverde su fajn:)