Klub Alverde maniačok

Mimi323

Velvet, aj ja používam Alverde, šampon používam olivový, lebo mám jemné vlasy, ale ako masku používam Generu, ovocnú. Je najlepšia, čo som zatiaľ mala.

velvet

ahoj. Prosim kočku čo sa tomu zorumnie.. ci by mi nemohla poradit... .Aja ja som sa dala na Alverde cestu:-)... a mam zatial len ibistekovy balzam ,ale ta jeho vona je nieco fantasticke... take bylinkove :-))).. .Chcela by som VAs poprosit,ci by ste mi nevedeli odporucit nejaky balzam,sampon.. na UHLADENIE vlasov.. .JA som ziaden nenasla... len velmi malo sortimentu.. .Dakujem

delphia

ja neverim ze neobsahuju synteticke latky. minimalne konzervanty a stabilizatory tam musia byt, lebo by pripravky mali velmi kratku dobu spotreby- par dni a pokazili by sa.

mia 90

ja tuzidla nepouzivam, tak preto som si nepytala to tuzidlo...ale vyskusam na uz hotovy uces, ci spevni:Dja mam teraz tych pripravkov na vlasy ze az pochybujem ci budu mat nejaky ucinok:Dale diky nahovorili ste ma tu na dost veci:D

téglik

to boli tie etikety pre kikinu - vďaka za tú stránku. je tam všetko čo sa dalo prepísať. z ostatných sa mi tie info už zošúchali. a ingrediencie, ak sa budem extrémne nudiť, prepíšem aj to (: majte sa.

téglik

mia, to sa má používať ako lak. aj keď stupeň tuženia je 0,5 : D keďže ako lak nefunguje, dali tomu názov sprej. no mne vyhovuje. možno, keď si dáš predtým aj alverde tužidlo, bude to lepšie. neviem. to som eśte neskúšala..

alverde Lippenbalsam Orange 4,8 g
alverde balzam na pery s pomarančovou príchuťou

Prírodná kozmetika
Vzácne látky ako jojobový olej, maslo z orecha shea a olej z pšeničných klíčkov ošetrujú a chránia pery a robia ich jemné a vláčne. Prirodzene sladký pomarančový olej prepožičiava perám osviežujúci vzhľad a jemný lesk.
Pečať: BDIH.

alverde baby Pflege-Creme 75 ml
alverde detský ošetrujúci krém s BIO sedmokráskami

Prírodná kozmetika
alverde detský so vzácnym maslom z orecha shea, jojobovým a kanolovým olejom z repky pokožku upokojuje a udržuje ju hebkú a vláčnu.
Vhodné na dennú starostlivosť.
Neobsahuje syntetické vonné, farbiace a konzervačné látky ako aj živočíšne látky (výnimka včelí vosk), neobsahuje látky na báze minerálnych olejov. Látky pochádzajú prednostne z kontrolovaného biologického poľnohospodárstva. Dermatologicky testované.

alverde Haarspray Weisser Tee und Lemongrass 150 ml
alverde sprej na vlasy s bielym čajom a citrónovou trávou

Normálne tuženie.
Vysokohodnotné látky s bielym čajom a s extraktom z citrónovej trávy dodajú Vašim vlasom spoľahlivý dlhotrvajúci objem a chránia ich pred vysušením a škodlivými vplyvmi životného prostredia. Účinná kombinácia s chmeľovým extraktom a šelakom dodáva Vašim vlasom objem a lesk.
Návod na použitie: Pred použitím silno potraste. Na vlasy striekajte rovnomerne a z diaľky cca 30 cm. Nestriekajte do očí.
Bez obsahu syntetických vonných, farbiacich a konzervačných látok, ako aj živočíšnych látok (výnimka šelak).
Neobsahuje látky na báze minerálnych olejov. Suroviny pochádzajú prednostne z kontrolovaného biologického poľnohospodárstva. Dermatologicky testované.

alverde deo Limette Salbei 75 ml
alverde deo šalvia limetka

S extraktom zo šalvie a účinnou kombináciou éterických olejov, ako je olej z cédrového dreva a olej z Palmarosy, chráni a dlho zadržiava nepríjemný telový pach. Osviežujúca citrusová vôňa s prírodným limetkovým a pomarančovým olejom dodáva sviežosť počas celého dňa.
Dermatologicky testované.
Bez syntetických aróm, farbív, živočíšnych a konzervačných látok.
Bez alkoholu.
Neobsahuje látky na báze minerálnych olejov.
Z kontrolovaného biologického poľnohospodárstva.
Pečať: BDIH, Vegan.

alverde Pflegedusche Vanilblüte Mandarine 250 ml
alverde sprchový gél s extraktom z vanilkových kvetov a mandarínkovým olejom

Prírodná kozmetika.
alverde sprchový gél s vanilkou a mandarínkami čistí a osviežuje pokožku bez toho aby ju vysušoval. Starostlivo vybrané ošetrujúce substancie podporujú prirodzenú vlhkosť pleti a robia ju jemnou a vláčnou. Nádherná vôňa vanilkových kvetov v spojení s ovocnou vôňou mandarínok oživuje zmysly, osviežuje pokožku a daruje Vám príjemný pocit – po celý deň.
Bez obsahu vonných, farbiacich a konzervačných látok, ako aj živočíšnych látok. Zložky pochádzajú prednostne z kontrolovaného biologického poľnohospodárstva. Neobsahuje látky na báze minerálnych olejov. Dermatologicky testované.
Pečať: BDIH, Vegan.

alverde Pflanzen & Kosmetik Pflege Shampoo Aloe/Hibiskus 200 ml
Regeneračný šampón na vlasy s výťažkom aloe vera a ibišteka

Pre suché a poškodené vlasy. alverde šampón regeneruje narušenú štruktúru vlasov bez ich namáhania a optimálne ich zásobuje vlhkosťou. Účinné rastlinné zloženie posilňuje vlasy od korienkov až ku končekom a jeho jemnosť k pokožke hlavy je dermatologicky testovaná.
Návod na použitie: Vmasírujte do mokrých vlasov a nechajte krátko pôsobiť, potom dôkladne opláchnite.
alverde starostlivosť o vlasy neobsahuje silikóny, syntetické parfémové, farbiace a konzervačné látky, ako aj živočíšne látky. Neobsahuje látky na báze minerálnych olejov.
Pečať: Vegan.

alverde Pflanzen & Kosmetik Pflege Spülung Aloe/Hibiskus 200 ml
Regeneračný balzam na vlasy s výťažkom z aloe vera a ibišteka

Pre suché a poškodené vlasy. alverde balzam regeneruje vlasy bez ich namáhania a optimálne ich zásobuje vlhkosťou. Účinné rastlinné zloženie posilňuje vlasy a zabezpečuje ich hebkosť a obzvlášť ľahké rozčesávanie pre vlasy plné energie a vitality.
Návod na použitie: Vmasírujte do mokrých vlasov a nechajte krátko pôsobiť, potom dôkladne opláchnite.
alverde starostlivosť o vlasy neobsahuje silikóny, syntetické parfémové, farbiace a konzervačné látky ako aj živočíšne látky. Neobsahuje látky na báze minerálnych olejov.
Pečať: Vegan.

mia 90

baby, ten sprej sa ma na co pouzivat?tam je napisane skôr ze na spevnenie, ale ako lak to urcite nie je, a kedy to môzem pouzivat? hned po zmyti ci ako?

kikina

to aj mna napadlo:) kazdopadne, chcem zacat s vlasovou kozmetikou, ak ma niekto tieto veci:
šampon/balzam henna a oliva
sampon/balzam broskyna citronovy kvet
sampon balzam salvia
nech prosim prepise info sem:)... na nete nie je nic...

tyrusqa

ja som skusala odlicovac na oci ale sa mi z toho urobili vyrazky,cosi ako zihlavka.asi mam na ten kvet alergiu,co je tam pridany.

ln

dakujem kikina ze si sa na to dala:ňja este nemam doma nic tak nemam co fotit,ale mozno ak pojdem do DM skusim nieco odfotit z regalu:)