Klub Alverde maniačok

lady.5

ahojteee....pridavam sa k vam..aj ja pouzivam len prirodnu kozmetiku a hlavne netestovanu na zvieratkach...alverde je jedna z naj..:-)

Mimi323

naturgirl, ak myslíš ten sprej limetkový, tak ten mám, bol dosť lacný a je že vraj prírodný, tak preto som si ho kúpila. Ja som spokojá, je taký osviežujúci s citrusovou vôňou.

femka

naturegirl-ja ho mam a som s nim mooc spokojna...baby a ak chcete super parfem (a najlacnejší na svete) kupte si nejaku prirodnu SILICU-(to su tie male vonne olejčeky ) ale kupujte len 100% prirodne a mate o vonu postarane :)) par kvapiek a citite to cely den...ja si kupujem napr.taku zmes olejčekov "gejša" a nenormalne vonia ...a možte si do v pohode dať kam chcete či už na podpazušie alebo na tepnu kde pulzovanie krasne rozvinie vônu :)len pozor na slniečko ...tak ale to plati aj pre komerčne parfemy...

kikina

ahojte :D.... no tak dnes som sa do tej DM vybrala, aby som si dokupila alverde balzam... pytala som sa predavaciek, ze u nas nikdy taku akciu nemali tak neviem. Ale kupila som si alverde balzam s ibistekom a aloe, neodolala som a hned som ho aj vyskusala-poviem vam, je perfektny. Mam od neho krasne hladke vlasy a uzasne sa rozcesavali- kupila som si ho aj preto, lebo po alverde sampone s ibistekom a aloe sa mi strasne rozcesavali vlasy...ale s tymto balzamom... no jednoducho treba vyskusat:)

Miskanr

Ahojte ja používam na ošetrenie celého tela len prírodnu kozmetiku ktorá obsahuje vysoký obsah aloe vera. Uplne najsamlepšia kozmetika na svete. Chcete vedieť viac? Môžete mi napísať. Miška

kikina

ja zasa potrebujem kupit len balzam.... ale ak to platii tak si kupim aj sampon :D.... to by sa mi viacc oplatilo, ten sprej by mal byt dobry

Mimi323

Neviem, ja som minulý týždeň kupovala šampon a platilo to, treba skúsiť, ale ja som si to nevzala, lebo som potrebovala len šampon. Ale bola som v DM v sobotu a mali tam len tri šampony (nie tri druhy, ale tri šampony dokopy :D) Tak až teraz mi došlo, že asi kvôli tej akcii.