Klub Alverde maniačok

kikina

mia, tak pre teba by boli asi lepšie klasicke sampony.... predsa ked ten silikon obali vlas, vlas otazie a celkovo vlasy budu menej brckave... ja sa ale prirodnej kozmetiky nevzdam:)

mia 90

no vies nemam ich ze kudrnate uplne ze nejake afro...ale skratka konce uplne krepove, a brčkaveju sa mi hlavne tak z polky hlavy, ale to podla toho co s nimi robim ked ich umyjem.ked iba tak necham volne tak to viac menej rozlietane haro, ked s nimi spim celkom pekne take vlkny...

mia 90

kikina no neviem ci sa mi lesknu, a ani neviem ci mi celkovo alverde pomohlo ako vam, ale brčky sú brčky z toho budu vlasy zničene asi vzdy

srdiecka

ja mam po nich uplne super vlasy...su jemne, leskle, rovnejsie, kedze nemam kucery ani vlny ale take ..no...nei uplne rovne:) , mam z nich poste krasne zdravo vyzerajuce vlasy..ae chcem sa opytat..umyvala som si s nim uz 3x ale 1.x som si dala aj balzam aloe a ibistek
2.x balzam marhulovy od balea
3.x to iste co 1.x:D
nemyslite ze by som si mala dnes umyt inym samponom???Alebo to nevadi???

téglik

jaj, som to poslala, keď som nemala načítanú stránku nanovo. tak, pokiaľ ide prírodné produkty, tak ťa to určite nezabije.. ja používam veľa kozmetických výrobkov na niečo iné, ako na čo sú určené. a myslím, že som zdravotne spôsobilá..

Mimi323

Alverde šampon tuto latku neobsahuje, takže nie je škodlivý, preto sa v pohode môže používať aj na telo, pranie, alebo ako mydlo, nič sa nestane. Ale obyč. šampon by bol nevhodný.