Klub Alverde maniačok

Mimi323

Jamka, ja som našla alverde šampon nie na tej polici, čo je alverde, ale v strede na takom stojane, čo sú akcie. A ak ho nemali, tak preto, že šampon bol v akcii.

machulka006

kto má skúsenosti s anticelulitídovým gélom ALVERDE? potrebovala by som vedieť, či vidno nejaké výsledky po jeho používaní...

whee_ee

Alverde Feuchtigkeitshaarkur Aloe Vera Ibiskus, 150ml

Alverde Hydratačná kúra na vlasy s aloe vera a ibištekom pre suché a namáhané vlasy

Alverde hysratačná kúra na vlasy s výťažkom z ibištekových kvetov a aloe vera z kontrolovaného biologického poľnohospodárstva zásobuje suché a poškodené vlasy extra porciou vlhkosti a ošetruje ich. Kúra obsahuje vzácne prírodné látky ako rastlinný glycerín, pantenol a keratín, ktoré vyhladzujú a vytvárajú vlasy. Tak táto nádherná voňavá kúra intenzívne chráni a posilňuje Vaše vlasy - celý deň.
Návod na použitie: Kúru naneste na umyté vlasy, nechajte krátko pôsobiť a následne dobre opláchnite.

Bez obsahu syntetických vonných, farbiacich a konzervačných látok ako aj živočíšnych látok. Zložky pochádzajúce prednostne z kontrolovaného biologického poľnohospodárstva. Neobsahuje látky na báze minerálnych olejov. Dermatologicky testované.

-Je to novinka, dneska som si to kúpila.. Mám aj šampón aj kondicionér, tie tu už opísané boli, toto tuším nie.. :)

mia 90

ja som tej klasickej kozmetiky vyskusala hadam vsetko a ucinok u kazdeho to iste ci to bolo za 40 alebo 140 korun.ale nejaky balzam musim mat vzdy, lebo to by som nerozcesala vlasy a boli by riadne slamy.ale tearz v poslednej dobe si myslim alebo si to mozno nahovaram:D ze ako som prestala zehlit farbit a pouzivat hennu, generu alverde, olivovy olej, serum na konceky a neviem co este ze asi su jemnejsie a take lesklejsie.uz mi ani nejde o to ci budu rovne ale nech su zdrave.