Klub Alverde maniačok

kikina

SweetL, myslíš že bude dobrý aj na mastnejšiu pleť? A nemáš skúsenosť s čistiacou vodou alebo mliekom tejto rady?

sweet_lolitta

Ano mam ho kikina :D Ten gel je skvely, a velmi pekne mi potom voni plet. Dokonca obcas zoberem lyzicu trstinoveho cukru a zmiesam ho s trochou toho gelu na cistenie alverde s riasami a mam skvely peeling :)

kikina

Ak som prehliadla niaky príspevok tak prepáčte, ale máte niektorá niečo z rady na zmiešanú pleť? S morskými riasami. Ja by som to chcela vyskúšať keď dopotrebujem Ryor-lebo to nieje čisto prírodná kozmetika:(

sweet_lolitta

no ja ju kupujem za tych 150 sk a to mi nepride take hrozne, lebo ju uz mam aj pri pouzivani 2x na jedno umytie 2 mesiace a stale mam takmer polovicu flasticky :D

nokia:)akoze mobil:)

skoda je ze ta lavera taka draha:( nehovorim ze by som si ju nekupila ale neviem si predsatvit ju kupovat castejsie..cize to nie je nic pre mna:(( fakt skoda

sweet_lolitta

haha, aj ja som zaregistrovana na tej stranke, nenormalne veci su tam :P

Mimi, ja som to kupila v bioobchodiku za cca 150 sk a v dm to stoji okolo 220sk.

Nokia :)tu mas vyber lavera samponov www.naturshop.sk tento bio obchod ma vsetky druhy, no ja som to kupila v inom, kde to mali lacnejsie no ich web stranke som nenasla vsetky. No na tejto stranke mas milion druhov prirodnej kozmetiky, takze si mozes vybrat aj uplne inu, vsetky su bio :)

Mimi323

Tu stránku poznám :) Je tam celá sekcia o hennovaní.
Po henne sa menej mastnia vlasy, lebo henna trošku vysušuje vlas, ale proste pomáha mastným vlasom.

kikina

Mimi ďakujem za nápad, nabudúce určite vyskúšam:))) a inak všimla osm si že od henny sa mi aj menej mastnia vlasy, lebo obyčajne ich mám už na druhý deň po umytí mastné, ale dneska mám také isté svieže ako včera :D dúfam že pravidelným hennovaním to tak bude dlhodobo :D
a inak mám podobnú skúsenosť ako ty so svojim manželom :D ten peeling u nás používa najviac otec a brat :D aj keď majú v kúpelni svoje vlastné, mužské :D tak je to aj so sprcháčmi... radšej majú ženské ako mužské :D že vraj krajšie voňajú :D
.................................................. .....
Objavila som dobrú stránku o trasostlivosti o vlasy, www.dlouhevlasy.cz :))) v niektorych článkoch sú velmi cenné rady, takisto sú tam články o prírodnej kozmetike či siilikónoch.... oplatí sa nakuknúť:))