Klub Alverde maniačok

kikina

drogéria, ako je Dmka, 101-ka, tak je aj Nachema... len zvyčajne drogérie ktoré vlastni Nachema sa inak volajú, u nás napríklad Koral, tak si o nej možno nepočula preto :D Takže poväčšine platí, že drogéria s niakym bežne sa nevyskytujúcim názvom je Nachema :D

kikina

nemozes cakat, ze ti nieco pomoze, ked mas iba jeden produkt.... nehovorim, ze teraz si musis kompletne celu radu pokupovat, ale iba tonikum urcite nepomoze. Najlepsi je krem, pletje od neho hladka a je portizapalovy, takze ten najviac zabranuje nedokonalostiam.. Všetky produkty do seba zapadaju ako puzzle:))) jeden sa nezaobide bez druhehe, navzajom sa doplnaju zlozkami. Napriklad to tonikum dost vysusuje-viem to z vlastnej skusenosti. Ak si si po nom nedavala na tvar nic, tak sa ti iba vysusila a pokozka reagovala zvysenou tvorbou mazu=viac \\\"nedokonalosti\\\& quot;.... hmm.... tak to je odomna asi vsetko:)

kikina

nie ze nemam akne, ale znizilo mi to jeho tvorbu tak ze kludne mozem vyst na ulicu aj bez makeupu.... je od ryoru (prirodna kozmetika), rada aknestop- mam tonikum, penu a krem.... ale nie kazdemu to pomoze.... vela ludom to nepomohlo.... ale nie je vobec draha.... kazdy vyrobok okolo 1OOsk

kikina

ahojteee:))) hlavne mimi :)) tak včerasom si kúpila v Dmke hennu červenú:)nechystala som sa hneď hennovať... ale samozrejme, ako sa dalo na mňa očakávať, nevydržala som to a uz o 2 hodiny na to som varila :D konzistencia bola dost "hovnova", ale zmes krasne vonala:) do zmesy som pridala este zltok a eukalyptusovu silicu, niekde som docitala ze sa to odporuca:))).... nechala som to cca. 2,5 h. postat a o siestej som si to naniesla a vydrzala som s tym az do 11, viac sa uz nedalo lebo ma uterak strasne tazil na hlavee:P umyvanie islo v pohode, za 5 minut som to vsetko mala dole:))) no a dneska sa neviem vynadivat na svoje vlasky:)) ako som predpokladala, na svetlejsie mi to chytilo takmer do oranzova, na uplne tmave len do odlesky...ale vyzera to super:)) a vlasy su krasne leskle, regenerovanee a hladuckee :) takze urcitee henna u mna nebola prvy a poslednyy krat:)) chystam sa kupit aj hennovy sampon tejto znacky:))