Klub Alverde maniačok

kikina

no akože ja som mala problémy z akné, ale teraz mi to už vďaka vhodnej kozmetike ustúpilo:))) .... takže mi stačí trocha farba do tváre, kedže som bleduľa :)) tiež som si ho skúšala iba naruke, ku všetkému boli testery, a mám podobné skúsenosti ako vy:)
a inak dneska som kúpila peeling z lotosovým kvetom a kokosom pre sestru ako darček:))) je super,krásne vonia/teda ak máte radi kokosovú vôňu/, super vyhladí a vôňa drží, takže odporúčam:)))

Mimi323

kikina, ak nepotrebuješ prekryvať, tak ten make up bude pre teba super. Ja som si make upy skušala len na ruku, a pripadal mi ako tonovací krém. Mal by byť super hlavne pre mladé kočky, ktoré nepotrebujú prekryť, len zjednotiť. No a tú ruku so mala straaašne hebkú po tých make upoch :D

jamka

kupila som si vcera olejove kapsule s olejom z divokych ruzi,su urcene na suchu plet. moja je skor taka zmiesana,v T-zone sa trosku masti,ale pritom je dehydrovana,a sem-tam nejaka vyrazka. O tom oleji s morskymi riasami som citala na forach,ze smrdi ako rybacina,tak som radsej kupila ten z ruze.. a plet mam KRASNU :) hebku. Sice mi to zo zaciatku smrdelo trosku ako rasca,ale potom si aj moj citlivy nos zvykol a super..stoji to asi 1,5 eura alebo tak nejak a je tam 7 kapsul :) juj

jamka

a das mi potom prosim vediet,aky je ten transparentny makeup ? :) ci vela kryje,aku ma konzistenciu,pripadne aky ma zmysel ? :D lebo ked nekryje,tak nechapem ako moze zjednotit plet :o)))

kikina

hej ten to je :) ja som si tiez zobrala rovno 3 letaciky, lebo ja ich lahko stracam:) ja pouzivam iba lahky makeup, ziadny korektor ani puder....

jamka

kikina,zmatnujuci to je ten "tekuty kremovy makeup" ? lebo mam taky letacik maly a tam su 3 makeupy... transparentny,tekuty proti starnutiu,a tekuty kremovy..potom napis ake to je :) ja mam trosku vyrazky a pouzivam iba korektor,make up moc nechcem uz. ale ten transparentny ma zaujima,ze co je to zac

kikina

jamka, ja sa chystam na ten zmatnujuci, ten by mal aj trochu prekryvat, ale tak zase necakam ziadne zazraky:)... a tiez si chcem kupit tu dvojkocovu riasenku, kefky ma dobree, ktovie aka bude....
myslim, ze do kazdej dmky dostavali nove alverde, nie? ved som uz pisala, rped tym u nas nebola dekorativka vobec, a teraz taky cely velky regal :D a tak isto su niektore vyrobky vo viacerych baleniach .D

jamka

v KE vo velkej DM na hlavnej mali dnes toooolko novych veci alverde :) .. ale nejake ine sampony,aloe ibistek ani nemali,ale nejake nove obaly samponov ci co ? .. aj plno sprchovych gelov vselijakych, sprchovy olej (?),proste koopa veci.. :)
a naco je ten transparentny makeup ??.lebo si myslim ze nebude nejak velmi kryci..tak ako potom moze zjednotit plet ??