Klub Alverde maniačok

Mimi323

OK, pokcáme. Málo kto to pozná. Máme tu aj svoju temu o Henne. V skratke, je to prírodná farba, ktorá vyživuje vlasy. Dava sa asi raz do mesiaca. Nefarbí silno, len zvýrazňuje farbu a dodáva vlasom lesk.

delphia

ahoj Mimi,
pytala som sa na tu henu, lebo nepoznam nikoho v mojom okoli, kto by si s nou farbil vlasy a mna zaujima, co to vlastne je, takze si potom o nej pokecame, ok?

zunicka

bubina, lupiny vznikaju aj ked sa zle zmyje sampon. Tu je zaujimave video z kadernickeho salonu ako sa maju spravne umyvat vlasy www.stream.cz mozno vas to bude zaujimat...v dalsich dieloch su aj ine zaujimave tipy

Lucinka33

Ano, normalne kakao, horke, ziadne Granko :) Je to dobre na hydrataciu, lebo obsahuje kakaove maslo. Mozes zaliat kludne cajom, akym chces, nemalo by to nijak uskodit. Citala som, ze baby, co chcu cervenu, tak zalievaju napriklad malinovym cajom, ked blond tak harmancekovym.

mia 90

kakao to normalne na pecenie co je take horke?a ked nemam cierny caj tak môzem aj inym ci to uz radsej vriacou vodou?tak ja teda skusim teda dat to pernikove korenie a potom dam vediet

Lucinka33

Mia ahoj, ano, davam si hnedu. Myslim, ze nie je univerzalny recept kolko coho treba dat ho henny, tak kludne experimentuj :) Ja si tiez davam len jedno balenie henny a vytlacim tam jeden cely citron, dam dost kakaa (asi tolko ako henny) a zalejem tak cca 2 dcl cierneho caju (co najhorucejsieho). Potom este kusok oleja. Toho caju tam treba pridat tolko, aby to malo taku nie velmi hustu konzistenciu, ja mam radsej redsiu. Ale zase je to na tebe, co ti viac vyhovuje. A este som citala, ze je dobre pridat rozne korenia. Chcela by som skusit pernikove korenie alebo klinceky (to by malo byt dobre pre hnedu farbu), este uvidim :)

mia 90

lucinka ty si zrejme pisala ze davas hnedu sak? ja si cez vikend tiez idem davat, a prosim ta co tam mam podavat aby mi to chytilo co najtmavsie? myslim ze si pisala citron a zaliat cajom, ale uz si nespominam, a mohla by si mi napisat ze kolko coho ked si davam 1balenie (2sacky)diky moc:)