Klub Alverde maniačok

Mimi323

sweete lolita a kde si zohnala Laveru? V nejakej inej drogerke, alebo v špecialnom obchodiku?
Čo sa týka krémov, tak ja som spokojná s kokosovým olejom. Keď si ho dám večer, tak ráno mám super pleť. Tiež som mala problematicku pleť, ale už je to super. Tiež tu jedna kočka písala, že ak je pleť mastná, tak ju netreba vysušovať, lebo sa bude ešte viac mastiť, takže z tohto pohľadu je kokosák fajn.

Mimi323

kikina, som rada, že si spokojná s hennou :) Ja keď si dávam hennu, tak si ju dávam podľa lunárneho kalendára (keď je mesiac v znamení leva). Najbližšie to bude 4. alebo 5. apríla. Ja si zvyknem dávať hennu na noc, vtedy chytí super, ale nevyspím sa uplne super :). A namiesto uteráka si dávam staršiu čiapku, je to pohodlnejšie.

Mimi323

Kikina, ten telový peelingový sprchový gel je super, mám ho aj ja, aj manžel ho sem tam používa a páči sa mu :D

nokia:)) akoze mobil:)

a kolko stoja tie od lavery????? a taky an suche tvrde vlasy by som potrebovala..nevies ktory by bol pre mna naj?

stevka1111

Ako môžete použivať kozmetiku alverde?? ved aj krem na akne je mastný, su to podľa mna veľmi zlé krémy. ako je to super , že je to prirodná kozmetika, ale mne to príde tak, že ešte nemajú moc skúsenosti s kombinácou zložiek..a tak skúšajú..na ľudoch samozrejme..

sweet_lolitta

Nokia :) Ja pouzivam sampony od lavery. Stoja o nieco viac ako alverde, no su super :) Ja mam pomarancovy na jemne vlasy no maju kopec druhov, urcite si vyberies a su prirodne. Ak si z BA poradim ti obchod, kde som ich zohnala lacnejsie ako z DM, bo som zirala ze je to tam o 100ku drahsie.

to mam ten balzam marhule mlieko..oni maju aj ten sampon??ale osm citala ze ich sampony nie su moc dobre

babyy....aky si mam kupit sampon za nejaku rozumnu cenu(mam suche tvrde vlasy, tmavohnede) aby som striedala alverde ibiste s nejaky druhym...kondicioinery mam baleu a aloe a ibistek...a potrebujem ich tsriedat..nemozem pouzivat stale len jeden,,ale neviem aky..aby bol co najmenej chemysky a umely..dakujem