Klub Alverde maniačok

Lucinka33

Ja si idem dat hennu cez vikend. Chcem spravit pokus, ze ju necham pred aplikaciou odstat niekolko hodin, mozno den, dva. Citala som, ze sa tak lepsie uvolnia farebne pigmenty. Treba to nechat na nejakom teplom mieste. Alebo ju tesne pre aplikaciou nejak este zohrejem.

Mimi323

Melir som nikdy nemala, keď som mala 16, tak som si tala normálnu farbu, polovica vlasov mi vypadala, tak od vtedy nefarbím :D Mám veľmi jemné vlasy, ľahko sa mi lámu, takže ich nechcem ničiť, ani si ich preto nefénujem.

Mimi323

ja používam hennu už viac ako rok. Chcela by som aj indicku, lenže majú iba čiernu alebo červenu, ale objednala som si také bezfarebné regeneračné prášky, je to niečo ako henna, len to nefarbí, dáva sa to aj dvakrát do týždňa na hodinu.
Idealnejšie by bolo, keby si si hennu dala zo soboty na nedeľu, lebo lev začína až o polnoci v sobotu, ale keď si to dáš v piatok, tak to bude tiež OK, len rátaj s tým, že sa veľmi nevyspíš :)
Hennu zalievam vriacou vodou, keďže tam dávam citronovu šťavu, tak to nie je až také horúce. Malo by to byť čo najteplejšie, lebo vtedy to veľmi dobre chytá.

zuky

pohodlnejsie... a urcite lahsie- doslova:-).Planujem v z piatka na sobotu spat. A Mimi,ty odkedy pouzivas hennu... citala som tu,ze by si rada vyskusala nejaku indicku.. uz si ju mala.. isto musi byt kvalitnejsia.A prosim ta akou vodou to zalievas... vriaca (a odstata aby som sa samozrejme neobarila:-)) )asi nieje najvhodnejsia... .A ozaj melir si nemala nikdy?
dakujem pekne:-)

Mimi323

keď máš tmavšie vlasy, tak ten žltý odtieň nevidno, takže to máš super.
jeden baliček je málo. Ja si dávam dva, mám redšie, ale dlhšie vlasy, skoro po pás. Takže tebe by asi stačilo 1,5 balíčka (3 sáčky). nechaj si to určite dlhšie (koľko vydržíš)a keď pridáš citronovu šťavu, tak to chytí lepšie. Keď to budeš mať na hlave, tak to môžeš prefenovať, vlasy sa ohreju a vtedy henna lepšie chytá. Ja si namiesto uteráka dávam na hlavu starú čiapku, je to pohodlnejšie.

zuky

ahojcek mimi... .V sobotku urcite zopakujem:-). Ani nemam pocit,ze by mi chytili nejaky zlty nadych... iste .. mala som to kratsie nez 3hodky.. a svoje vlasy mam uz dost tmave..bo na meliry som bola naposledy pred rokom cca. a odvedy absolutne nic.. a este som si nefarbila vlasy nikdy s nicim.. .
Ja mam z toho strasnu radost... :-) a som Vam vdacna,tuna kockam,co odporucovali hennu:-)).... mam hladke a strasne leskle vlasy... akoby mi tak jemne dotukla tu moju farbu... prirodzenu.. . Ked som si umyvala hlavu.. tak som myslela,ci som nahodou nekupila hnedu hennu,bo take tmave vlasy som mala:-P...aale teraz som max. spokojna:-D.. Len sa mi ten jeden balicek zda malo.. a to nemam nejak extra dlhe vlasy... tak pop plecia trosku.. .

Mimi323

zuky a ako dlho si ju mala? Keď kratšie (3 hodiny), tak môžeš dať aj v sobotu, ak sa ti bude chcieť a ak ti nevadí, že zase budeš musieť kupovať hennu. A keď si mala zlatý blond, nevadí ti, že je tam ten zlatý (žltý) odtieň?
A davala si si do henny aj žltok a citron?
A ešte ja vidím vysledok henny až po ďalšom umytí vlasov. Lebo najprv sútrocha suchšie.

zuky

Ahoj Mimi.. .Som velmi spokojna. Chcela som si ju dat az v sobotu... ked je lev... a tak... ale uz som nevydrzala.. :-)). Velmi sa mi to paci:-) a asi si kupim este jednu a v sobotu nabehnem:)).. .Som fakt velmi spokojna:P