bubina, som púrekvapená, lebo mne Elseve vôbec nesedel, porobili sa mi od neho chrastičky na hlave. Môj manžel je háklivý na lupiny, predtým mal Head and shoulders (ten som vyhodila :)) a použil môj s olivami a že ho z neho svrbela hlava. No a s tým novým už nemá problém, len neviem, ako sa po ňom správajú dlhé vlasy.
mimi,predtam som vobec nemala nikdy lupiny,pouzivala som predtym elseve na jemne a mastne vlasy.zajtra si pojdem asi kupit iny,ten co si mi napisala,len dufam ze nebudem mat mastne vlasy po nom. hrozna skoda ze mi robi lupiny,inak je super :(
ahojteee.ja len ze lepsi peeling ako od alverde som nikdy nemala.uplne perfektny odporucam....
inak to vsetky kremy na tvar od alverde su take huste??mam ten s avokadom a ten je poriadne mastny a tuhy..
dievcence, ja som si dnes 1. krat davala hennu - farbu zlaty odtien:-)) .. este to mam na hlave... napisem,ze aky bude za vysledok.
Pridala som tam este zltok,med a trosku pomaranc. stavy.
bubina, a predtým si tiež mala lupiny? A aký šampon si použivala? Alverde má šampon na citlivú pokožku hlavy proti lupinam s vyťažkom z brezy a šavie. Biely so zeleným vrchom.
No kupila som si ten odlicovac a neviem sa rozhodnut... oci mi odlici v pohode viac menej, ale kedze je tuhsi ako bezne tekute odlicovace, tak spotrebujem viac vatovych tamponikov. Ostatne veci na tvar od nich uz nemam.