Klub Alverde maniačok

Mimi323

bubina, som púrekvapená, lebo mne Elseve vôbec nesedel, porobili sa mi od neho chrastičky na hlave. Môj manžel je háklivý na lupiny, predtým mal Head and shoulders (ten som vyhodila :)) a použil môj s olivami a že ho z neho svrbela hlava. No a s tým novým už nemá problém, len neviem, ako sa po ňom správajú dlhé vlasy.

bubina

mimi,predtam som vobec nemala nikdy lupiny,pouzivala som predtym elseve na jemne a mastne vlasy.zajtra si pojdem asi kupit iny,ten co si mi napisala,len dufam ze nebudem mat mastne vlasy po nom. hrozna skoda ze mi robi lupiny,inak je super :(

lilka123

ahojteee.ja len ze lepsi peeling ako od alverde som nikdy nemala.uplne perfektny odporucam....
inak to vsetky kremy na tvar od alverde su take huste??mam ten s avokadom a ten je poriadne mastny a tuhy..

zuky

dievcence, ja som si dnes 1. krat davala hennu - farbu zlaty odtien:-)) .. este to mam na hlave... napisem,ze aky bude za vysledok.
Pridala som tam este zltok,med a trosku pomaranc. stavy.

Mimi323

bubina, a predtým si tiež mala lupiny? A aký šampon si použivala? Alverde má šampon na citlivú pokožku hlavy proti lupinam s vyťažkom z brezy a šavie. Biely so zeleným vrchom.

bubina

tak vam pisem,kupila som si alverde sampon s henou a olivami,vlasy mam po nom krasne,ale bohuzial mam z neho lupiny :( musim asi vyskusat nejaky iny

sweet_lolitta

No kupila som si ten odlicovac a neviem sa rozhodnut... oci mi odlici v pohode viac menej, ale kedze je tuhsi ako bezne tekute odlicovace, tak spotrebujem viac vatovych tamponikov. Ostatne veci na tvar od nich uz nemam.