Klub Alverde maniačok

bubina

tak som si kupila ten sampon na citlivu pokozku,a myslim ze lupiny postupne miznu,aj sa mi zda ze mam ovela lepsie vlasy este ako ked som pouzivala sampon s henou a olivami.
inak aj vam alverde sampony malo penia?

mia 90

no vyskusam, uvidim teda co s tym urobi, ved este neviem ci si to dnes dam lebo mi to nema dat kto na hlavu a samej sa mi to blbo dava, mozno si to dam niekddy na noc ked budeme buduci tyzden doma uz....ved mne doma ostala este jedna krabicka tej hnedej tak chcem tu minut, ale nabuduce si dam uz ciernu, ale kedze si ju klupujem v inom meste tak teraz musim vystacit aj s hnedou:-D

Lucinka33

Tak skus. Ale musim ta upozornit, ze kakao sa strasne tazko vymyva :) Ja som dnes rano vymyvala asi pol hodinu :) A nedavaj tam vela toho pernikoveho korenia, lebo ja som to prehnala a teraz ho stale citim, uz ma z toho boli hlava :D

mia 90

mne ani tak o farebny ucinok nejde, kedze som mala chemicky farbene vlasy tak mi to chytilo len na odrasty a preto teraz chcem aby mi ich chytilo co najtmavsie lebo vtedy mi to tak do rysava chytilo.a naposledy som mala dva sacky a bolo mi to dost, tak teraz chcem s tym kakaom vyskusat tak mi asi bude kludne stacit jeden a tolko isto toho kakaa a dam tam este ine prisady co najdem:-D

Lucinka33

mia mozes, na to nie je presny pomer, ja tam davam tolko ako sa mi paci :) Alebo mozes dat kludne obidva sacky henny a kakaa len trosku. Cim viac henny, tym silnejsi farebny ucinok (aspon si myslim). Ja uz mam hennu pripravenu, dala som tam aj to pernikove korenie, kakao a skusila som dat az dva citrony. Je toho dost vela. Teraz ju nechavam este odstat, asi si ju dam na vlasy na noc.

mia 90

Lucinka a ked tam dam tolke iste mnozstvo toho kakaa ako heny, tak pre mna to uz bude moc lebo mam ostrihane vlasy, tak môzem dat kludne jeden sacok henny a tolko isto toho kakaa?ci ta henna uz strati taky ucinnok.

Mimi323

Ale pozeram, že naturgirl pisala pri zakladaní témy, že zakladá diskusiu o Alverde, alebo inej prírodnej kozmetike, čo henna je.