Klub Alverde maniačok

Mimi323

hh-candy, ale to je dekoratívna kozmetika, o tej sa nebavíme. Nemôžeš chcieť od dvojeurovej maskary zázraky, na dekoratívnu kozmetiku sú iné značky. My tu zväčša hovoríme o sprchových géloch, šamponoch, krémoch...

hh-candy

Podla mna je to kozmetika na nic...
Objemova maskara nerobila objem ,ale zlepovala..
Lesk vydrzal 10 minut a matujuci make-up vobec nezmatnoval...

NAJHORSIA KOZMETIKA CO SOM MALA !!!

maruš

Nahodou som natrafila na kozmetiku ALVERDE. Vzdy som si myslela ze dobra kozmetika je len "draha zahranicna kozmetika".Po dvoch tyzdnoch pouzivania som max.spokojna, plet mam vlacnu,bez suchych skvrn. Mladsia uz sice nebudem, ale pocit ze na mne koža pri usmeve nepraska je uzasny. Vrele odporucam...

maruš

Nahodou som natrafila na kozmetiku ALVERDE. Vzdy som si myslela ze dobra kozmetika je len "draha zahranicna kozmetika".Po dvoch tyzdnoch pouzivania som max.spokojna, plet mam vlacnu,bez suchych skvrn. Mladsia uz sice nebudem, ale pocit ze na mne koža pri usmeve nepraska je uzasny. Vrele odporucam...

maruš

Mimi323

Bubina, aj v tých šamponoch nie je tá penivá látka, resp. nie je taká agresívna. Ale podľa mňa je to plus.

téglik

bubina: niekde som sa dočítala, že záleží na tom, či máte tvrdú vodu.. čím tvrdšia, tým menej to bude peniť..