Klub Alverde maniačok

Lucinka33

Ja mam celkom rada Alverde sampony, ale po aloe a ibisteku sa mi zacali tvorit lupiny. Teraz sa mi uz netvoria. Pouzivam breza-salvia a este to striedam s prirodnym Urtekramom - aloe vera. Je to dobry sampon, po Urtekrame mam hydratovane nielen vlasy, ale aj ruky :)

Mimi323

severanka, ale tvoj Oriflame nesiaha Alverde ani po päty. Som zvyknutá na iné sprcháče a Alverde mi nespravilo dobre.

severanka

Mimi323: híííííííí... MIMI, to snáď nie ? z tak dokonalého a ospevovaného ALVERDE sa ti predsa NEMOHLI spraviť vyrážky ! ! !
vidíš, ty hviezda, že ani tak úžasná a prírodná kozmetika ALverde nebude zas až taká dokonalá ako si to tu ty tvrdila... :D

Mimi323

Alex, súhlasim, ja som vymenila už aj sprchové gély, lebo sa mi po tele robili vyrážky, mám Laveru a tá je o niečo kvalitnejšia. Šampony mi tiež nesadli, ale mydlo s granátovým jablkom je fakt super.
Lush je tiež super kozmetika, len škoda, že sa nedá zohnať aj inde ako v BA :)

AlexFizz

Rozhodne, Naturegirl! Poznas aj ine okrem Alverde? Predpokladam, ze tie, co su u nas dostupne. Ja tiez a rada kadeco skusam. Momentalne mam doma po prvykrat sprchove zele od Lush - paci sa mi myslienka, ze si mozem doniest svoju krabicku, do ktorej mi ho navazia. Nie je testovane na zvieratach, neobsahuje zivocisne zlozky a tiez sa prezentuju ako prirodna kozmetika. Draha, ale je to zabavne, to zele, a vyborny je aj ich tuhy sampon - opat vyrobok bez obalu.

Od Alverde mne zial kozmetika uplne nevyhovuje, ale mydielko s granatovym jablkom kraasne voni a potom zboznujem ich citronovo-rozmarynovy olej na celulitidu. Make up ma popravde nenadchol - je tak jemny, ze vlastne ani akoby clovek ten make-up nemal.

armia

Vcera som z DMky odisla s Transparentnym make-up a Osetrujucim kremom so samoopalovavacim efektom, moje skusnosti - ten samoopalovaci efekt som sice zatial moc nevidela, ale pokozka je po kreme krasne hebka a vobec nie mastna. Transparentny make-up sa trosku tazsie vstrebava, odporucam ho nanasat nejaku polhodinu po kreme a aj to vo velmi malom mnozstve. Nekryje vobec (ale na to ani nie je urceny), ale pory po nom skoro vobec nevidno, proste idealny na opalenu pokozku na leto :)

kiki

Ja som si kupila ocne tiene a som s nimi maximalne spokojna, hlavne preto ze maju syte farby a vydrzia skoro cely den a uzasne orgovanovo vonaju.