Klub Alverde maniačok

Lucinka33

hej, na vlasy som myslela. aj ja pouzivam vacsinou Generu. Pocula som o nejakom super balzame Wonder od Gestilu. Nie je prirodny, ale neobsahuje silikony. Mozno niekedy skusim. Obsahuje vytazok z miechy byka :D

Mimi323

balzamy som nemala. Myslíš na vlasy? Na vlasy mám vždy Generu.
teraz nedávam hennu, lebo chcem, aby mi v lete slnko zosvetlilo vlasy, tak ich nemám až také úžasné, ale dajú sa.

Lucinka33

Mimi, mne sa pacil aj ten aloe-ibistek, na vlasy posobil super, fakt sa z neho lesknu a su take nadychane. Ale co z toho, ked sa mi spravili lupiny. Ten breza-salvia je podobny, len sa mi zda, ze tak nevyzivuje. Aspon posobi proti lupinam. Teraz mam favorita ten Urtekram :) A co hovoris na balzamy od Lavery? Jedna znama skusala od nich balzam a nebola spokojna.

Mimi323

Lucinka, ten šampon breza-šalvia sadol aj manželovi. Ja použivam Laveru, zdá sa mi veľmi dobrý. Mám jeden na suché vlasy a jeden na lupiny.

severanka

ja som z jedného magazínu vyhrala balíček kozmetiky Balea a Alverde... z Alverde som teda mala možnosť vyskúšať sprcháč - olivový či aký - dosť o ničom - nepení, nevoní na tele, no nič moc...
a okrem toho tam z Alverde bola aj pleťová voda s výťažkami z morských rias.. tú som vyskúšala a celkom v pohode... taký lepší priemer... tež tam bol očný krém - ten si vzala mamina, ale ešte ho neskúšala a nejaké, že hydratačné fluidum z aloe vera - len to neviem,či to mám používať ako krém, alebo čo...

takže ja mám asi takú skúsenosť s Alverde... :D

enalisa

ja som si kupila od Alverde sprchac ten vanilkovo pomarancovy,ale nie som spokojna vobec nepeni a po umyti ho po 5 minutach vobec necitiť na tele a este na odlicenie na suchu plet mlieko s nejakou ruzou a to je uplne hrozne, ked si ho, nanesiem vatovym tamponom musim ho davat velke mnozstvo,ale aj tak sa mi hned bud nalepi na tampon alebo vpije,mam po nom strasne suchu a napnutu plet

armia

jasne ze prirodna kozmetika nemusi kazdemu sadnut, prave kvoli vysokemu obsahu prirodnych olejov. na tie moze mat niekto alergiu

severanka

Mimi323: rozdiel medzi nami dvoma je ten, že ja nepropagujem Oriflame ako tú najlepšiu voľbu :D kdežto ty si sa šla absolútne zblázniť kvôli ALverde...
a rozdiel je ešte v niečom :D
Zo sprcháčov sa nevyhadzujú vyrážky... z Alverde zrejme áno :D