Klub Alverde maniačok

dancaBB

ja mam puder alverde..celkom sa da...taky ako vsetky ostatne...ja medzi tym moc rozdiely nevidim..ale som spokojna

MaryAnn333

Ja som začala s Alverde a som nadmieru spokojná :-) Sprháč s grepfruidom nádherne vonia a osviežuje, šampón a balzam s ibištekom je super, mám po nom krásne vlasy. Mám tiež fluid s aloe vera a je to po rokoch skúšania prvá vec čo mi naozaj sedí (mala som všeličo od dove, nivea, oriflame a tak..)A krémiky na nohy a na ruky sú hotové zázraky- ja som teda s Alverde velmi spokojná.Mám aj balzam na pery Lavera-je fakt dobrý. Chcem tiež skúsit niečo od Urtekramu, asi šampón, vraj sú dobré... Stala sa zo mna maniačka prírodnej kozmetiky :-)))

AlexFizz

Urtekram (ak som to spravne napisala) ma dobre samponiky.

Alverde ma celkom prijemny citronovy sampon a citronovy masazny olej (kraasne voni). Celkom fajn je aj cistiaci gel na tvar s morskymi riasami, ale to je aj kamilkovy od Yves Rocher (menej prirodne, ale nedrazdi).

AlexFizz

Inak este je kozmetika ATOK:

aromaterapeuticka kozmetika, poznate? Velmi ich nepoznam v zmysle, ze nepouzivam, vzdy kupim cosi ine:) Ale vraj maju par dobrych produktov. Mrknite si:

www.originalatok.cz

www.karelhadek.eu

Dostat aj na Slovensku, v BA maju zakladnu kdesi v Dubravke.

AlexFizz

Mimi323, som tu nahodne a mrkla som, ze ti je luto, ze Lush len v BA. No, da sa objednat cez ich stranku, mavaju akcie na postovne tusim (?), pozri si:

www.lush.sk

Teraz mam od nich to smiesne sprchove zele, je to super aj na vlasy, vazne super, len nevyhoda je, ze je drahe a minam ho rychlo (lebo ja sa vecne sprchujem). Ale tak na vyskusanie, povedala som si:)
Mam od nich aj krem Celestial, robi mi dobre na inak moju ultracitlivu pokozku tvare. Ich nebalene sampony (tuhe, ako mydielka) - mala som Seanik alebo tak, vynikajuci samponik, len drahy..Lush je drahy, no obcas je fajn si urobit radost.
[ak sa da samozrejme]