caute ! ,,, chcem sa spytat ci pijete mlieko ...ci vam neak pomaha (-:
--------------------------------
Článok na tému "Mlieko je stále základnou zložkou výživy" www.zdravie.sk
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Pijete mlieko?
Máte plné právo papkať čo len chcete. Následky budú len vaše.
Mlieko je velmi zdrave.Pijeme ho cela rodina.
pijem ho už od narodenia každý deň s grankom, a je to to najlepšie na svete, raz mi ho zakázal piť lekár kôli antibiotikám asi na 2 dýždne a bolo to pre mňa hrozné , ľutujem všetkých ktorý ho nechcú je to fakt škoda...
mnaaam aku ste mi spravili chut na mlieko :-)...hned si idem dat...
a co ja viem...
aj jedna baba co poznam odmieta vsetko mliecne,aj keksiky s obsahom mlieka,ale to je zas o inom ona neje skoro nic :-o
ale mozno mate pravdu...
i ked ja pijem mliko kazdy den dlhe roky a som uplne v pohode...
a hlavne,velmi mi chuti...
ja osobne mlieko nemusim, napina ma z neho a nechuti mi. Obcas- max. raz za mesiac mam nejaku polievku z mlieka ako napr. fazulova, sosovicova a pod.
A co poviete na smotanove jogurty a acidko? Toho sa nedokazem vzdat:((
PS:zjem asi 70g jogurtu za den-na ranajky do vlociek s ovocim
mňam,aj teraz pijem kakauko
ja vobec nepijem mlieko v dvoch rokoch ma mama prestala kojit a odvtedy som nemala mlieko v ustach dnes mam 21 a vobec mi nechyba a nemam ani ziadne zdravotne problemy
Venovala som sa energetickej medicíne a zdravej výžive. Všetky poznatky som si overovala sama na sebe a zistila som, že to skutočne tak funguje.
mira, ok, ale ako si prišla na to, že práve pitie mlieka ti spôsobuje problémy?
Ja som na to prišla vtedy, keď mi hlieny zalepili vnútorné ucho, dostala som zápal a takmer som ohluchla. Doktorka ma nevedela vyliečiť. Pre ňu riešením bol len načúvací prístroj. Teraz počujem dobre i bez neho a s ušami mám pokoj. Tiež mi zmizla alergia a zvýšila sa čulosť a vitalita.
Naši starí rodičia si dorábali mlieko sami v biokvalite. Celý deň boli vonku s kravami ma paši. Mali veľa pohybu a ťažko pracovali. Maslo a tvaroh predávali na trhu v meste, nejedli toľko mäsa a žiadny cukor atď, to by bolo dlhé písanie....