caute ! ,,, chcem sa spytat ci pijete mlieko ...ci vam neak pomaha (-:
--------------------------------
Článok na tému "Mlieko je stále základnou zložkou výživy" www.zdravie.sk
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Pijete mlieko?
ja mam 17 rokov, mlieko pravidelne pijem uz od raneho detstva a choroba je u mna neznamy pojem
damian, mlieko nepijes...ale fermentovane produkty z mlieka jes, aleho si vylucil aj tie?
Ja som ho pil vyse 25 rokov a patricne bolo aj moje zdravie podlomene - kazdy rok na ATB aj niekolko krat, neustale bolesti hrdla, paskudne nadchy a vsetko k tomu. To je uz minulost. Moja skusenost, vlastne nasa, lebo to nepijem ja, ani moja polovicka, ani moja neter a mnohi v mojom okoli. Z vlastnej skusenosti aj z inych skusenosti, aj z prieskumu literatury mozem svedomito, zodpovedne a veru ze aj kompetentne napisat, ze zdrave kravske mlieko JE BLUD.
Machulka, od ktorej nepamati piju lidia mlieko?
Pozor, treba robit velky rozdiel medzi mliekom/tavenymi syrmy A kyslymi produktami (fermentovanymi), ktore na rozdiel od tych prvych su probioticke a teda zdraviu prospesnejsie.
Nase babicky nielenze pili menej prechemizovane mlieko a bez anntibiotik, ale ho pili casto kvasne, casto to bol tvaroh (fermentovany), jedli celkovo zdravsie - vela ovocia, zeleniny, inych plodov, omnoho viac sa hybali, omnoho viac boli na slniecku, menej vakcin a inych chemikalii v sebe nosili atd atd. Teda, zivot nasich babiciek je neporovnatelny s nasim a preto nie je mozne porovnat konzumaciu mlieka a jeho vplyv na zdravie basich predkov a na zdravie nase (zubozene).
ZDRAVIM:)..75% ludi mlieko traviť nevie!!-je len otazka času kedy sa to na ich zdraví odzrkadlí!...mlieko traviť dokažu len severania...
Mira to bolo myslene ironicky:) ja mlieko pijavam odjakziva a tiez podobne problemy ani ziadne ine so zdravim nemam. U lekara som nebola ani nepamatam, ak nepocitam preventivne prehliadky. Takze asi tak a vdaka, ale prijemne dni mam aj bez tvojho ustavicneho zelania.
Kiki, sajfina, srdečne vás pozdravujem.
Mlieko a mliečne výrobky nejedávam už 18 rokov. Mám biele zuby, nemám osteoporózu, ani iné problémy, netrpím na zlomeniny ani problémy s menopauzou.
Nechcem vás tým sklamať, želám vám príjemné dni.
mne ako nahrada za mlieko najviac chutilo ryzove mlieko, teda ochutene, alebo aj sojove, lae to skor vo forme pudingov :D,neviem mozno niektory budete protestovat ze je to trochu drahsie ale na internete sa daju zohnat aj v celkom rozumnych cenach