Pijete mlieko?

milan30

Tí čo ho chcú piť ho piť budú. Ale rozhodnej ma pre človeka viac negatívnych účinkov, ako pozitívnych. Pozitívny je možno ten, že niekomu chutí a dokáže zasýtiť. Ale pre veľké množstvo ľudí, čo nedokážu tráviť mliečne bielkoviny, spôsobuje totálne zahlienenie organizmu. Hlieny sa usadzujú v črevách, dýchacom systéme, tkanivách a sú úkrytom rôznych vírusov a toxínov. Tí čo sa navážate do JAlly, keby ste radšej neboli taký lenivý a pozreli si pár článkov o škodlivosti mlieka. Je ich dosť.

jalla

a mame inu moznost na dychanie,aj ked vzduch nie je cisty???to co za blby priklad tu uvadzas a este v konfrontacii s mliekom???pokial viem,tak bez mlieka clovek prezije,co sa neda povedat o vzduchu a aj o vode

pippinka

JALLA,vidis,to je prave to,co som napisala minule.uplne som uz rezignovala sa s niekym hadat o skodlivosti mlieka.kazdy ma na to iny nazor a ja mu ho neberiem.tak ako ja bojujem proti nemu,tak chapem aj tych,ktori nan nedaju dopustit.
a na margo prispevku od teba MACHULKA 006,nebojim sa toho,zeby sa mi dcera po case rozpadla.je toho zivym prikladom, ako jej skodilo mlieko pred tymi 4-mi rokmi.napriklad syn mi ma 18 rokov a napriek mojim zakazom ho pije stale a v kuse je chori.bohuzial uz na neho nemam vplyv a aj ked som od rozculenia na plafone,on si robi po svojom.mne to pripada,akoby mi to robil naschval.takze doma mam dva priklady toho,ze dcera nepije a je vzdy zdrava a syn pije a je stale zahlieneny.
a inac,mlieko pouzivam,ale iba na varenie,tiez jeme mliecne vyrobky,to mame radi,dokonca aj syry.napriklad ja si neodpustim tvrde syry,hoci viem, ze su tak isto velmi skodlive ako mlieko.ale jednoducho ich milujem a neviem sa tych eidamov vzdat.viem, ze robim chybu,ale to mlieko nepijeme,aspon to som skrtla,kedze sa napchavame inymi mliec.vyrobkami.takze si nemysli, ze mlieko a mliecne vyrobky v nasej domacnosti nemaju miesto.maju a velakrat by som ich chcela uplne vymazat z jedalnicka,ale neda sa to.a je pravda aj to, ze obcas,tak 1-2krat za 2 tyzdne urobim aj dcere kakao,ked mi zahlasi,ze jej prave ide na chut,ale iba za maly poharik.aj pred tyzdnom mi volala zo skoly,ze maju na tu slavnu mliecnu desiatu kakaovy napoj,tak ci si moze dat,ze jej ide na chut.tak jasne,ze som suhlasila,aj ked nerada.pacilo sa mi ale to,ako mi pekne zavolala,ci moze.takze si aj ona naozaj dava pozor hoci ma iba 7 rokov.som rada,ze uz odmalicka to ma zafixovane v hlavke,ze obcas pit ho moze,ale pravidelnostou a samozrejmostou to nie je.