caute ! ,,, chcem sa spytat ci pijete mlieko ...ci vam neak pomaha (-:
--------------------------------
Článok na tému "Mlieko je stále základnou zložkou výživy" www.zdravie.sk
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Pijete mlieko?
ja mlieko pijem a je mi jedno,koľkokrát sem napíšete,že som alebo budem chorá,všetci koho poznám mlieko pijú a nie sú z neho chorí....a zaujímalo by ma,keď sa tak vyznáte,či jete mäso,ktoré je z hľadiska prenosu chorôb oveľa väčšie svinstvo,či jete jahody,ktoré sú jedným z najväčších alergénov,čo papkáte sóju a tofu,ktoré sú geneticky modifikované(i keď ja v GMO potravinách zlo nevidím)..hmm,mám pokračovať?...proste vo všetkých potravinách nájdete niečo,čo by mohlo byť potenciálnym karcinómom,...ale si uvedomte,že to,čo jednému človeku škodí,druhému pomáha,alebo na neho nemá žiadny účinok..tak sa zmierte s tým,že sú ľudia,ktorí mlieko pijú a sú zdraví...pekný dník a mliečku zdar
Mlieko je fantastické, ako aj čipsy, vyprážaný syr s hranolkami, najlepší je hamburger a cola.
mlieko je fantasticke :)
pre tak do 3 rokov pokým ma mamicka mlieko je najlepsie materské
Mlieko je pre deti.
uz som si precítala nizsie takze jogurt a pochutinu si ako dás, ja nepijem az tak pravidelne mlieko a jem aj jogurt
kika: ja fakt nerozumiem tym tvojim prispevkom...aku chybu by si mal podla teba damian priznat,ze nepije mlieko alebo co???ty o com tu vlastne tocis???myslis,ze je jediny on a jeho rodina,co nepije mlieko??ja tak isto nepijem mlieko a aj tu pisu mnohi,ze nepiju a ked sme pritom,aky mas vlastne argument na pitie mlieka??coi je podla teba v nom take,ze by ho mali pit podla mozosti vsetci??lebo ja neviem o nicom takom,tak mi to ozrejmi a laskavo ta poprosim arugmentuj a nehadz tu prispevky bez hlavy a paty,ktore len urazaju
a celkovo mliecne produkty ako jogurt, puding, syry to vynechávas?