caute ! ,,, chcem sa spytat ci pijete mlieko ...ci vam neak pomaha (-:
--------------------------------
Článok na tému "Mlieko je stále základnou zložkou výživy" www.zdravie.sk
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Pijete mlieko?
To, ze si nikdy netrpela vaznou chorobou znamena, ze si alternativnu medicinu NIKDY nevyuzila. Do alternativnej mediciny rozhodne NESPADA kazdodenna konzumacia ovocia a zeleniny, to nie je medicina, to je NORMALNA STRAVA. Neviem, medzi akymi ludmi zijes, ja mam vo svojom okoli ludi, ktori normalne konzumuju aj ovocie a zeleninu. A to, ze nie si chora, urcite nie je vysledkom alternativnej mediciny, kedze si ju nikdy nevyskusala :-D
severanka:
ja nepznam, tvoj denny jedalnicek,niekto je ovocie a zeleninu,ale popritom sladkosti,rychle jedla,necvici,...a pod.ja nemozem vediet,co ty robis zle,ale viem,ze ja robim tak,ze nemam ziadny problem
inak by ma zaujímalo koľko máš rokov, keďže ako hovoríš, ešte si nebola nikdy chorá...
tak je: možno raz budeš potrebovať aj ľudí s jej vzdelaním a vedomosťami...
a co jej mam podla teba zavidiet???mna to,co ona robi vobec nezaujima a nepotrebujem to
tak je: a kde nastala teda chyba u mňa, ak čerstvé ovocie a zeleninu jem denne a mala som zdrav. problémy, relatívne vážne?
fakt je este raz si precitaj,ze som NIKDY netrpela vaznou chorobou-toto je fakt,lebo ja som za alternativnu medicinu,takze sa nemusim liecit z nicoho a isteze,keby nebolo tolko doplnkov stravy v lekarnach,tak by ludia viac dali na jedenie ovocia a zeleniny,ale ked vsade mas vitaminy,stopove prvky v podobe "doplnkovej stravy",tak jasne,ze mnohi zabudaju,ze treba jest aj cerstve ovocie...
ta je: myslím, že farmaceutka je naozaj odborník, netreba to dávať do úvodzoviek... alebo jej len závidíš?
tak je - ja jem jablko každý deň - už niekoľko rokov, naoučila ma to mama, keď som bola ešte soplavá základoškoláčka, že ovocie treba konzumovať každý deň, a dodržiavam to
... ale na druhej strane aj mlieko pijem každý deň... a nemyslím si, že to že ješ ovocie a zeleninu ťa nejak zachránilo pred chorobami asi máš len šťastie a dobrú imunitu, ja som zdrav. problémy mala a tiež jem veľa ovocia a zeleniny a pijem veľa bylinkových čajov... a nemyslím si že na vine bolo mlieko...
A z akeho ochorenia si sa vyliecila alternativnou medicinou? a konkretne ktorym smerom alternativnej mediciny? Uvadzaj fakty, ok? Jablko je sucast kazdodennej stravy, ale tazko mozes obvinit klasicku medicinu z toho, ze ich ludia nejedia, alebo snad ano?