caute ! ,,, chcem sa spytat ci pijete mlieko ...ci vam neak pomaha (-:
--------------------------------
Článok na tému "Mlieko je stále základnou zložkou výživy" www.zdravie.sk
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Pijete mlieko?
no cerstve bylinky alebo TIBI v lekarni asi nekupim...tak isto priebezne aj post a detoxikaciu
Farmaceutka, Severanka
sucasna medicina ma svoje plusy aj minusy.Ak sa pozriet na toto forum tak zistite,ze lieky vacsine ludi nepomahaju. Medicina je dobra v chirurgii a pri akutnych stavoch pri zachrane zivota. Na vsetky ostatne stavy je skoro nepouzitelna.Preco? Ludske telo je velmi zlozite na to,aby mu dokazal pomoct nejaky zazracny jednozlozkovy liek,ake predpisuje lekar.Byliny a vytazky tuto potrebu splnaju ovela viac.
tak je: nič v zlom - ale sama si povedala, že ľudia si radšej dajú tabletky ako jablko a ak som dobre pochopila aj ty vitamin C,Zn,Se,Fe berieš pravdepodobne v tabletkách, asi som ťa teda nepochopila... :(
tie bylinkové čaje pijem aj ja... :)
No a kde je ta alternativna medicina? osobne v lekarni tieto pipravky odporucam a predavam, ale necitim sa byt vykonavackou alternativnej mediciny...
takze uzivam vysoke davky vitaminu C,Zn,Se,Fe,pijem cerstve bylinkove caje,pijem aloe vera,TIBI..a pod...
tak je: naozaj neviem, v ktorom príspevku kto na teba ako útočil...snáď môžme mať iný nýzor ako ty, snáď nám to je dovolené... ale to , že niekto s tebou nesúhlasí , neznamená že ťa utláča a útočí na teba...
Najjednoduchsie je pri nedostatku argumentov vyhlasit ostatnych diskutujucich za "trapnych" a ze sa "navazaju". Tak cakam na normalny prispevok do diskusie.
tak je: takí ako ty, sú najlepší... človek normálne diskutuje, má vlastný názor, a opačná strana sa oduje, urazí , cíti sa nejaká utláčaná... zaujímala ma tá prevencia... a to, že jedálniček nie je alternatívna medicína, to snáď si vedela aj sama, nie? tak čo si nervózna? nikto sa do teba nenavážal,len sme si chceli ujasniť pojmy a dalej nás zaujímala tá prevencia... mňa osobne seriozne vážne...
tak je-JA SA TA PYTAM, ale ty nejako nemas ziadnu odpoved, cim to bude?
A kedze pises, ze si vyskusala alternativne medicinu ako prevenciu, tak napis ktoru konkretne.
Ja ako prevenciu okrem zdravej zivotospravy uzivam uz niekolko rokov selen, zinok, probiotika, prilezitostne koenzym Q10 a resveratrol, magnezium a vit. skupiny B pri zatazi (atestacia) a ine veci.
Tak teda co ty?