caute ! ,,, chcem sa spytat ci pijete mlieko ...ci vam neak pomaha (-:
--------------------------------
Článok na tému "Mlieko je stále základnou zložkou výživy" www.zdravie.sk
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Pijete mlieko?
miro.83 : ja som bez chrípky niekoľko veľa rokov aj s mliekom (klop klop)
radca: aha, čiže ty vieš úplne dokonale aký je môj zdrav. stav a vieš to dokonca tak dobre, že ja som si to ani nevšimla, ale ty to vieš :D čo sa týka tých vecí, ktoré si spomenul... :D trávenie mám v pohode, zápcha žiadna (zápchu som mala jediný raz v živote) :D a zápaly? ako aké? ja nemám žiadny zápal, ale ak o nejakom mojom zápale, ktorý soms nevšimla, vieš, daj vedieť :D
severanka: Posilujem a myslel som si, ze mlekom dozeniem bielkoviny ale mylil som sa a nevedel som preco som bol tak casto chori. Jedol som zeleniny citrony, vsetko mozne ale chori som bol dost casto, raz som si precital na internete jeden clanok o mlieku a skusil som ho obmedzit a doteraz som nemal naznak chripky. Zeby cista zhoda okolonosti pochybujem.
Ale prejavilo. Len si si to nevsimla. Vacsina zien ma problemy s travenim zapchou a zapalmi. Aj vdaka mmlieku.
ja potom nechápem, prečo sa za 20 rokov u mňa nič neprejavilo :)
miro.83 ma absolutnu pravdu ,suhlasim s jeho myslienkou.
severanka,
som si isty. Samotny lekari ti potvrdia, ze mlieko vyvolava imunitne a zapalove reakcie. Dlho sa povazovalo aj v lekarskej vede za pricinu cukrovky, ale mliekarensky priemysel ich uspesne umlcal tak, ako to dneska robia dilerz.
radca: zo dňa na deň? si si istý?
Cerstve mlieko od zdravej kravy ma silne protizapalove ucinky a podporuje imunitu. Kupovane mlieko ma silne zapalove ucinky a imunitu doslova nici zo dna na den.
Kdo chce zdravy byt, musi prestat mlieko pit.