caute ! ,,, chcem sa spytat ci pijete mlieko ...ci vam neak pomaha (-:
--------------------------------
Článok na tému "Mlieko je stále základnou zložkou výživy" www.zdravie.sk
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Pijete mlieko?
jasne ze odbornici. prispieva tu mnoho mudrych ludi...ako napr. damian, kosa, RNG
HEH,ze odbornici :D
zrzka,. tento tvoj prispevok ti velmi rychlo vyvratia odbornici na stravu:))
dakujem, za odkazy, ale moja babka je poslednych 20 rokov, asi to co vsetci ostatni..:-) ale nechcem sa s nikym dotahovat. nie kazdy mame rovnake chute a ak mam chut na mlieko, tak si ho neodopriem len kvoli tomu, ze niekomu sposobuje alergiu. pekny den
Mlieko znižuje riziko KRCa
Podľa Eunyong Cho a kolegov z Birmingham and Women´s Hospital and Harvard Medical School v Bostone, Massachusetts v USA, ktorí vykonali meta- analýzu 10 štúdií na kohortách z Európy a Severnej Ameriky u vyše pol milioa ľudí, je možné dokázať, že pitie mlieka a mliečnych výrobkov redukuje riziko vzniku rakoviny v distálnej časti hrubého čreva a v konečníku. Rozdiel bol výrazný hlavne vtedy ak porovnali denný príjem 70g mlieka s príjmom od 70 do 174g mlieka za deň. Znamená to, že 150g mlieka denne by mohlo mať dobrý preventívny efekt voči vzniku KRCa hlavne v ľavej časti hrubého čreva a v konečníku.
(J Natl Cancer Inst 2004;96:1015-1022) zdroj: www.krca.sk
TA KDE TOTO PRE MNA JA TO VNIMAM JAK ZABIJAK CASU A PODOBNE ,..... :)
ja chodim len tu a este na Herbalife som bola ale tam to je cista hroza, ved si nieco najd v temach co ta zaujima...
vravis ze naj kamoska fiha ... zaujimave ze si tak rozumiete :))) ale sak preco nie porad nejake dobre forumm este _)
no neviem co znamena dlho, tak ona mi povedala o tejto stranke, takze tu bola skor nez ja
ona tu pise casto pod tymto nickom ?..... megi megi ..