caute ! ,,, chcem sa spytat ci pijete mlieko ...ci vam neak pomaha (-:
--------------------------------
Článok na tému "Mlieko je stále základnou zložkou výživy" www.zdravie.sk
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Pijete mlieko?
no necitala som ostatne prispevky tak ti iba napisem svoj nazor...no mam rada mlieko aj mliecne vyrobky,vzdy som ich papala aj mliecko pila tak z mierov napr.jeden den pohar mlieka druhy den jogurt a tak..ale potom ked som bola na vysetreni krvi tak mi zistili ze mam strasne vela vapnika a mala som zakazanu konzumaciu mlieka...takze ide o to ze mlieko je fakt zdrave ale nikdy nevies ako moze vplyvat na tvoj organizmus,...ja som sa neprejedala mlieka a mam velmi vela vapnika...no tak ani sama neviem kedy a kolko mlieka by si mala pit...ide o to ze vsade sa hovori iba o tom ze pite mlieko ze je zdrave na kosti a prevencia proti osteoporoze a tak....ale toto ze ked ma clovek vela vapnika tak vznikava upachavanie ciev podobne ako pri vysokom tuku v tele o tom uz len malo kto vie...inak je mliecko zdrave len z mierov,no paradox ze ja som pila malo a vapnika mam na rozdavanie:D
boze ludia, ked nemate radi mlieko, tak ho nepite, ked mate intoleranciu na laktozu, tak ho nepite...ak s nim nemate problem a mate ho radi, ta ho pite...bodka
ja snim nemam problem......dokonca sa mi stava,ze moje telo si samo da najavo,ze chce.....
a v tedy vypijem na ex lely liter mlieka..
pokial viem v mlieku je sacharid laktoza ktory vyrzne zatazuje travenie
juj ludia to uz aka je toto tema? mileko je zdrave a bodka.
lolithinnnha,
furt ta napadne nejaka saraticova otazka.
ak to mliko budees kupovat z tzv ekohospodarstva tak to este neni je zaaruka ze to mliko bude skutocne eko.
vis nas naarod slovansky je rychlo ucivy a rychlosa naucil ze ak SA DOBRE CHCE MAT MUSI LEN A LEN ROZKRADAT...aj EU fondy.
ak skutocne ze chces to mlieko, tak si najdi producenta ( niekoho kto to mlieko produkuje nie pre peniaze ale zo svojej natury) zaplat mu slusne peniaze a odtamiadial si kupuj mliiiko.
Nehnevajte sa všetci odporcovia mlieka!Pri všetkej úcte k Vám,čo ste pili doteraz?Väčšina z Vás pila mlieko ,lebo ste tak boli od detstva naučení a naraz ste sa všetci uvedomili?Ale to je len môj pohľad na vec.....
Megi Megi,máš aj Ty pravdu!Ale aj Ty si viac menej ovplyvnená reklamou a štúdiami o mlieku.Je to síce pekné,ale každý si nakladá s telom a životom,ako chce on sám.Tak ak ja v mlieku nevidím väčšie škodliviny,ako sú v iných veciach okolo mňa,tak je to na mne,ako som ochotná s tým žiť.Ja nemám čas sa zapodievať príliš týmito vecami,lebo sa teším z iných,pre mňa dôležitejších vecí,ako je mlieko,ktoré ma v sebe plno škodlivín.Na niečo umriem tak či tak,no a možno mi k tomu dopomôže aj to mlieko,ale to už nebude pre mňa podstatné.Buď žijem ,alebo nie!