Pijete mlieko?

kosa

kikuus,

uz to ze Ty to mljeko pouzivas z mjerov a rozumne je dobrym zacjatkom k tomu aby aj Tvoji doma pochopili ze sa treba orjentovat na zdrave veci.

kosa

elije,

nikto ta nebude ukamenovavat za nazor prave naopak.

vyjadri tvoj nazor, chceme predsa aby demokracija bola skutocna aj na SK.

kosa

levicaaa,

je otazne ci ti ktori boli tzv odchovani na mljeku, nemali problemy ci ostatne ci ine symptomy.

urcite njeco bolo.

ellie

napriklad ja tiez pijem mlieko odmala a tiez mam velmi rada mliecne vyrobky.. v zivote som nemala nic zlomene, vsetky testy mam absolutne v poriadku a citim sa perfektne.. ak mlieko niekomu skodi, lebo ma napriklad intoleranciu laktozy, nech ho nepije, ved to je spravne, ale prosim vas nepiste tu tie bludy o mlieku, je kazdeho vec ci ho pije, aj keby pil 5 litrov denne.. no a teraz ma ukamenujte za nazor..

wikush

damian, to o tom drasliku ma zaujima, mozes nam napisat este blizsie info k tomu, ako zistim ze mam ozaj nizku hladinu draslika a co v takom pripade robit..
a este preco mam davat do jablcneho octu med?

aluska

jaj este som zabudla nieco dodat...hadate sa tu za mlieko, v ktorom ozaj nic take neni, ale ze kazdy den jete jogurty plne zahustovdiel, masove vyrobky napichane sojou a plne muky, same sladkosti, ecka , mastne jedla, vsetko s chemikaliami, to vam nevadi
stavim sa s tu s kazdym ze 90% ludi necita zlozenie vyrobkov a ani nevie co je ale budete tu kydat na mlieko..ked s nim raz nema nikto problem preco by ho nemal pit?

barbinka

zas damian a mlieko, nič nové. Bez mlieka a mliečných výrobkov si život už ani neviem predsatviť. Každý deň si dám dva jogurty, vypijem pol litra mlieka, taktiež syry papám. A nič mi nie je. Mám 26 rokov, zaujimavé, že sa na mne ešte nič neprejavilo.
Celá moja rodina konzumuje mliečne výrobky každý deň, priateľ, kamaráti.
Konzumovanie týchto výrobkov budem stále podporovať.
Ľudia, čo majú alergiu na laktózu, nech ich nejedia, ale ostatným daj damian pokoj už s tvojimi príspevkami.

drasslliikk

Damian, citam tvojprispevok o tom drasliku.Ja ho mam uz roky pod hranicou,beriem denne draslikove tbl., jem velka ovocia a zeleniny, solim draslik. solou a stale mam tu hladinu draslika v krvi nizku. Anbi lekari nevedia najst pricinu, preco je to tak, ze ani tie tablety draslikove mi nepomahaku.
No chcem sa ta opytat, ze ked roky denne uzivam vitaminy, aj mineraly a mam malo draslika nemoze sa mi teda nic stat, kedze pises, ze ked je malo draslika, tak sa mineraly usadzaju aj tam, kde nemaju. Alebo co mi radis? Dakujem.