Odstávajúce uši

Príspevok v téme: Odstávajúce uši
jafka

chcem vediet vas nazor na odstavajuce usi...odstavaju mi uz od malicka,ale operaciu z istych dovodov nemozem podstupit.nosim rozpustene vlasy, ale nikedy mam chut si urobit aj iny uces, ale ked si ho urobim, tak to kazia usi...neodstavaju velmi, ale mne to vadi...a preto chcem pocut nazor ostatnych na odstavajuce usi.diki za nazory:)

-----
Korekcia odstávajúcich uší (otoplastika) www.zdravie.sk

zrrzka

nechcem vam skocit do debaty, ale raz som stretla holku, ktora mala cop a pramenmi vlasov si prekryla odstavajuce usi.. s tymi usami sa mi zdala zaujimava a pekna, keby ich nemala, ani si ju asi nevsimnem..
sara, drzim paste, nech ti operacia dobre dopadne a nech si s novymi uskami spokojna..

ethel

sara,nemáš za čo,dobrých ludí je tu viac,len niekedy si to nevšimneme hneď...ty si temperamentný človek a citlivá na seba a možno preto dochádza k nedorozumeniam..ale to nevadí,ja ti rozumiem a tak to bude...prajem pekný deň

sara

dakujem ti ethel za podporu a za vsetko ako ma povzbudzujes a ze si so mnou o vsetko pises.malo kto je taky.si urcite dobry clovek.

sara

ja sa tiez moc nenudievam len niekedy.cely den som pri pocitaci a robim milion veci.potom doma zas z malym a tak kazdy den.az po operacii si troska odychnem.dufam.