Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odstávajúce uši

Príspevok v téme: Odstávajúce uši
jafka

chcem vediet vas nazor na odstavajuce usi...odstavaju mi uz od malicka,ale operaciu z istych dovodov nemozem podstupit.nosim rozpustene vlasy, ale nikedy mam chut si urobit aj iny uces, ale ked si ho urobim, tak to kazia usi...neodstavaju velmi, ale mne to vadi...a preto chcem pocut nazor ostatnych na odstavajuce usi.diki za nazory:)

-----
Korekcia odstávajúcich uší (otoplastika) www.zdravie.sk

ethel

zakázala som jej čo i len uvažovať o zdravotníctve..chcem aby sa mala dobre a nie aby trpela nedostatkom peňazí a sekírovaním od pacientov a lekárov...

sara

ja som si chcela nieco otvorit ale zial sme rozbehli inu firmu a tu teraz pracujem.uvidim mozno niekedy to skusim.a maly?to by som bola rada keby isiel takouto cestou skusim mu to navrhnut ked vyrastie.za pokus to stoji.a co tvoja mala vie uz co by chcela bit?davas jej niake navrhy?

ethel

ty sa už na to nedávaj,radšej si otvor salónik,zarobíš viac..a malý keď vyrasti,možno ti splní tvoje sny...

sara

tak vysla som strednu s maturitou ako vyzazista a uprava vlasou.ale teraz u nas vo firme robim podvojne uctovnictvo.nic moc no ale uz vies.a ty si teda zdravotna sestra?zavidim ti aj som chcela kedisy bit alebo doktorka ako chirurg plastickej operacie.to by bolo moje.no mozno sa este na to dam neviem.

ethel

dnes nerobí,našťastie...až zajtra aj to len doobedku do 13.To mám rada,to rýchlo ubehne...a čo ty vlastne robíš?

ethel

sara,prepáč,včera som mala zvláštny deň...Dakujem Samkovi,že ma zastúpil..
Mala by som spať,ale tak mi je dobre takto v sede...Nemám sa prečo hnevať..všetko je v pohodičke,slniečko svieti,nikde ani obláčik,v telke sú detektívky....