Odstávajúce uši

Príspevok v téme: Odstávajúce uši
jafka

chcem vediet vas nazor na odstavajuce usi...odstavaju mi uz od malicka,ale operaciu z istych dovodov nemozem podstupit.nosim rozpustene vlasy, ale nikedy mam chut si urobit aj iny uces, ale ked si ho urobim, tak to kazia usi...neodstavaju velmi, ale mne to vadi...a preto chcem pocut nazor ostatnych na odstavajuce usi.diki za nazory:)

-----
Korekcia odstávajúcich uší (otoplastika) www.zdravie.sk

sara

Mne to poradila kamoška aj ona tak bola a bola spokojna z vysledka.Ale ked niekto vravio ze mu operacia vobec nepomohla.Tomu moc neverim ale mozno kedisy nebola este taka technika ved teraz to robia na počkanie za dve hodiny ides domov čo mne vyhovuje mam už 1 dieta a som vydata manžel mi vravi ze vymyšlam nech nikam nejdem ale ja som s usami neni vobec spokojna.

ethel

priznám sa,aj ja som to mala mať zadarmo ale nie kôli odporúčaniu,vybavila som si to cez....a dá sa aj tak...cestičky sú...ale keby to nebolo možné,tiež využijem psych.

sara

Prepač ze som ta oslovila ako muža ale aj to sa stáva nie?Ja som tiež odisla z nemocnice mynuli rok ked mi to mali robit.Ale teraz si to dam urobit.Ja moc na povery neverim.Kolko by ta to stálo?Mne to urobia zadarmo pretože mám pszchologicke odporučenie.

ethel

sara,ja som síce žena,ale nevadí..nebola som..ale mala som ísť a keď mi opichli ucho a už som nič necítila,tak sa im pokazil nejaký stroj či čo a povedali aby som prišla nabudúce..nabudúce už nebolo,lebo som to brala ako znamenie,že mám byť taká ako ma stvorili..

ethel

sara,umŕtvia ti to takže budeš cítiť len tlak ale bolesťa asi nie...Potom to 4 dni bolká,ale pre krásu vydržíš,no nie?

sara

ahoj aj mňe odstavaju usi a pojdem na operaciu bojim sa len jedneho ako ten zakrok vydržim.Už by som bola najradsej po operacii. Boli to? Povedzte mi pravdu.Nemusím sa toho naozaj bať?Budte seriozny apovedzte mi.pa.