Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odstávajúce uši

Príspevok v téme: Odstávajúce uši
jafka

chcem vediet vas nazor na odstavajuce usi...odstavaju mi uz od malicka,ale operaciu z istych dovodov nemozem podstupit.nosim rozpustene vlasy, ale nikedy mam chut si urobit aj iny uces, ale ked si ho urobim, tak to kazia usi...neodstavaju velmi, ale mne to vadi...a preto chcem pocut nazor ostatnych na odstavajuce usi.diki za nazory:)

-----
Korekcia odstávajúcich uší (otoplastika) www.zdravie.sk

Arial.

Jasne aj ja každemu čumim na uši :-D Aj v televizore hlavne, všimla som si aj take uši ktore som si ani nemyslela že take existuju. Napr jedna herečka mala uši hrozne uzke a dlhe to som si nikdy nevšimala až teraz. Ja v mojom pripade čumim každemu aj na nos :-D

kateB

nie :D ja som myslela, ze ked mi dal dolu obvazy tak som hned isla von s copom...ach nadherny pocit slobody :D pocuvaj a nezda sa ti, ze po operacii každému čumís na usi? lebo ja neviem co ma to chystilo :D

Arial.

Ty si tam mala ešte nitky? Tebe nevybral všetky? Lebo mne ako dal dolu obväz po dvoch týždnoch vybral stehy a už som tam nič nemala iba červene čiarky, ale to mi mama povedala ja si aj tak dozadu dobre nevidim, ale už by som šla s copom von veď nikto mi nebude čumieť za ucho :-), ale je zima nosim čapicu lebo tie uši ma teraz vonku hrozne štipu keď je zima. To po tej operácii ten rez hlavne.

kateB

no ja som sa toho vôbec nebala, ja som sla von s copom hned na druhy den von a to som tam mala este tie nitky :D a nikto si nic nevsimol...ja by som veru nesla tomu doktorovi co ti to spravil zle, to by som mu uz neverila. ano ten marsal bol taky nepristupny, ale aspon ze tam bola taka mila sestricka

Arial.

Nie ešte som nebola vonku s copom iba doma lebo sa bojim, že mi budu vidno ešte tie jazvy a niekto si to všimne ale tešim sa na leto :-). No a ten moj nos už bol raz robeny ale chirurgovi čo mi ho robil sa trošku nepodaril tak rozmýšlam žeby som si to dala opraviť u tohto čo nam robil uši alebo pôjdem znova do BA k tomu prvemu ešte neviem. Aj tebe sa zdal M. trošku taky važny? Ale nelutujem že som išla k nemu.

kateB

arial, no keby bol nejaky problem urcite by som tam sla, papier som si odlozila.ved som si za to zaplatila. mne tie jazvy uz nie su vidno..no :D keby som chcela este nejaku plastiku asi by som tam sla, lebo to tam uz poznam, čo sa ti na tebe este nieco nepaci?

Arial.

KateB no veru je to fešak :-D trošku sa mi zdal taky važny, ale ako kedy. Inak bol milý. Mne zabudol povedať, že môžem prisť ak by bol nejaky problem, ale jasne že by som tam šla aj tak ak by problem bol. No snaď nebude.
A tie jazvy tam na dotyk citim ale nevidim si dobre dozadu asi su tak schovane v tých zahyboch že ich ani nevidno.
Ak by si sa rozhodla na sebe niekedy ešte niečo zmeniť tak by si šla k nemu? Alebo už niekde inde? Napr nos?