Ahojte, neviete mi poradiť či sa dá kúpiť kokosový olej aj niekde normálne v obchode? Lebo ho nechcem objednávať z internetu...
Kokosový olej
neviem kde je Biomarket.A ten z Melibary je dobrý Lucinka,??
ak mozem poradit ja si kupujem kokosovy olej SALOOS v bio-market.sk je super a hlavne nevonia tak moc kokosovo (nakolko ja nemam rada tu prenikavu kokosovu vonu) celkovo mne tato stranka moc vyhovuje nakolko tam maju dobre produkty
Ahoj Purblanka, ano, ten z Melibary mam doma. Kupila som ho pred rokom, uz ho mam takmer minuty. Ale chcem si uz kupit nejaky iny, ked sa mi minie.
Ahoj Lucinka ,ty ten olej poznáš???
Krevetka, ten z Melibary nevonia.
to google:no všimla som si že tam ten kokosovy nieje.....ale niekto tu spomínal melibaru lenže neviem či je tiež voňavy:/
p.s.:kto má z melibary nech dá vedieť či vonia a či sa teda tá kúpa oplatí...
kokosovy olej som este v DM nevidela. ale maju ho v bioobchodoch.
niektora tu minule písala,že ho kúpila v DM drogérii.Aj ja ho chcem skúsiť.Pojdem pondelok do tej drogerky a potom napíšem.
krevetka: ono to ma aj v čechach swanson ale su tam len nejake produkty..a pokial viem kokosovy olej tam nie je. čiže bude to treba až z usa objednať. pytam sa len preto že ak by si to vedela objednať ja sa v tom velmi nevyznam tak by som sa pridal....
to sa neda kupit normalne v obchode nejakom bio alebo niekde tak....ci sa to da len objednat cez net.???