Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kokosový olej

Xarinka

Dufam, ze to nebudu zbytocne vyhodene peniaze, pretoze o plet sa staram ako viem, investovala som do nej strasne vela penazi, (nemyslim drogeriu) , tak vas prosim ... nieco co by mi ju nedrazdilo, lebo mam tiez zacervenanu T-zonu, asi rozsirene zilky su to neviem :(

Xarinka

RNG... boze vy ste taky mudry clovek :D
Teda aspon sa v tom vyznate.
MAM JEDNU OTAZKU: >
ZE v lekarni ked si vypytam KOKOSOVY OLEJ tak namna nevyvalia oci ze co to chcem ? ci je viac druhov a presne specialny co len na to akne sa moze pouzit?? mam totiz veeelmi rozsirene pory, a veeeelmi mi to strpcuje zivot, tiez akne.. PROSIIM VAS o odpoved.. DAKUJEM :) (16 r. mam)

mirka 23

Purblanka, ja som si naňho už tak zvykla, že by som už nemohla bez neho.
Hlavne na pleť ho používam, na noc, na nechty, proti štiepeniu, na telo ako telove mlieko, môže isť aj na vlasy, ak ich maš suchšie a ak je nejaky kožny problem, tak použivam kokosak s GSE, toto vie vyliečiť aj ekzem.

purblanka

ahojte-nechce sa mi všetko čítat,lebo nejak to nie je k téme,ale načo je vhodný ten kokosový olej??Mirka načo ho používaš ty?

mirka 23

Denz, to čo ste tu včera vystrajali?
Miabel, mala som ho z USA, objednavala som ho spolu s doplnkami, takže tak. Aj mne sa teraz minie posledne balenie a som skončila, tiež budem musieť zhaňať nejaky dobrý.
A ešte velmi dobrý som mala od Delphie, ale to bolo menšie balenie, 100ml za 3ečka asi. Ten bol velmi dobrý tiež

miabel

mirka, odkial mas kokosak co pouzival RNG?
tiez ho chcem, mozes napisat o aky konkretne sa jedna a kde ho u nas zozeniem? dakujem
nechcem zaplesneny ani s alfatoxinami.
inak by mal byt praveze naopak-mierne protiplesnovy
a lekari tvrdia-vraj je jeden z najnezdravsich vobec-tak sa ucili este na fakulte :(

RNG

Denzl, ja som bol v tropoch mnohokrat a videl som na vlastne oci vyrobu kokosoveho oleja viacerymi metodami.
A videl som statisice orechov rozseknutych susit na slnku, kde po par dnoch sa kopra zosusila natolko, ze sama vypadla zo zupy. A taku ju zbierali a posielali vo vreciach do rafinerii, kde ju vytlacali alo bezny kokosovy olej(aceite de cocos napr v Mexiku, kde sa pouziva na denne varenie.)
Premiovy olej-extra virgin sa ale vyraba z nezrelych kokosovych orechov, kde duzina je este celkom makka a da sa vybrat lyzicou.
Rozomleta zmiesana s vodou sa dava do koryt na 2-3 dni, zbytkovy cukor vykvasi a olej vyplava na povrch, kde ho zbieraju.

Ale myslim, ze tu zbytocne stracam cas, ked su tu taki "experti", co maju "vedomosti" z "informacii", ktore natlacia vyrobcovia na svoje vyrobky.

Inac uviedol som uz dost literatury na tu temu, keby si aspon trochu cital, pomohlo by ti to.

Denzl

no to je inak dobra blbost,ze naplesnivie...
Ako nieco take napisat....
Co sa tu vlastne propaguje???
-odkaz odstránený-