Ahojte, neviete mi poradiť či sa dá kúpiť kokosový olej aj niekde normálne v obchode? Lebo ho nechcem objednávať z internetu...
Kokosový olej
aky si ale kupujete? lebo teda co pozeram je vela znaciek uz.
Popravde, aj s ním varím, no niekedy si s ním umyjem zuby, spravím si masku na tvár no aj do vlasov. Ono ten olej má mnoho skvelých využití
Normálne rozmýšľam že by som ho vyskúšala čo to spraví D:
Inak a tie ktoré ho máte doma, tak ho skôr používate na beatu účinky alebo do varenia?
ono sa ten olej zvačša predáva taký tuhý, len má proste taký názov, podľa mňa to je teda to isté
a nie je lepsie miesto oleja take to maslo tuhsie alebo ako sa to vola?
kokosový olej je v tomto iný. ja si ním niekedy umývam zuby a mám ich fakt také hladučké potom. veľmi som si naň zvykla
no to hej, treba si davat pozor aj na zlozenie a kvalitu, tiez by som sa obavala vyslovene olejovych produktov a davat to na plet aby sa neupchala.
moja kamoska mi raz hovorila ze si ho davala na plet a veru mala ju paradnu :) tiez som to raz vyskusala ale veru olejove produkty nie su pre mna.
Ahoj, môžem sa opýtať na čo mieniš používať kokosový olej? Pretože perfektne sa dá nahradiř aj konopným olejom: www.cannapio.sk. Tak to len taký TIP, keby si ho náhodou nezohnala :)