Kokosový olej

Krevetka810

to google:ano priamo ja:)....a ta stranka swanson je česká však? dodávajú tovar aj na SR?nebude to potom drahšie?:/

to .....:ja mám mastnú pleť a predsa ho idem vyskúšať:Dmne bol odporučaný aj napriek môjmu typu pleti tak uvidíme čo to spraví:D

Krevetka810

no takže som sa prečítala od 12 strany po tretiu:D-ako dosť mi to dalo zabrať ale som z toho všetkého trochu mimo:Dchcela by som si objednať z netu ten kokosový olej ale aby vonial-ako písal RNG(vtedy je poznať že je kvalitný) a aby bol čo najlacnejší (so započítaním poštovného)...no a samozrejme že množstvo ml aby vyhovovalo tej cene-viete ako to myslim:D:Dpomôžete?

mirka 23

Na vlasy si davam kokosový olej pred umytim... minimalne na 10-20 minut na vlhke vlasy a potom umyjem šamponom.

PerlaNegra

aj ja som si už kúpila kokosový olej, normálne v bio obchode a stál ani 7 eur. chcem sa spýtať ako ho používate na vlasy? po umýti pred umytím????? a na plet? večer po vyčistení?? Ďakujem

sasa1

mirka23
mas i nejaky recept ako pouzivat ten kokosovy olej alebo si ho davas len tak po umyti vlasov na sucho
objednala som si ho z Bio-market