Ahojte, neviete mi poradiť či sa dá kúpiť kokosový olej aj niekde normálne v obchode? Lebo ho nechcem objednávať z internetu...
Kokosový olej
Purblanka, tazko povedat ci som bola spokojna. Ale skor nie, lebo hladam lepsi :) Na plet bol fajn, ale inak nic moc. Neviem, nemam s cim porovnat. A pouzivala som ho rok - prilezitostne.
toto som nasla o nom:Tento kokosový tuk se získává mechanickým lisováním přímo na plantáži, není bělen a proto není sněhově bílý. Kokosová vůně se odstraňuje podušením kokosového tuku na páře. Tuk je přirozeně v pevném stavu, aniž by musel být jakkoli ztužen či pozměněn. Je určen na smažení a pečení.
Lucinka a s tym čo si mala si bola spokojná??ako dlho si ho používala,?
ja si myslim že všetky tieto kokosove tuky/oleje su konzistenciou rovnake pokial v nich nieje primiešana nejaka chémia....tá by v konečnom dôsledku mohla spôsobiť zmenu konzistencie.....iné vysvetlenie na to nenachádzam:)čiže ak je vyrobený len čisto ,,prirodnou cestou" tak by mal byť ok:)
Tak potom oki, len aby to nemalo nejaku cudnu konzistenciu :) A aby neklamali v zlozeni, ale to hadam nie :)
inak aj keď si pozrieš zloženie tak si všimneš že obsahuje iba kokosový olej;-)
to Lucinka 33:myslím že ano:)
to Lucinka 33:myslím že ano:)