Ahojte, hľadám baby, ktoré idú so mnou chudnúť. Nie drasticky, ale rozumne.
Do leta buďme kočky!
aj ja chcééém schudnúť ale mne sa to nepodarí ako vždy :)
a nezabudnite vela piť aj ked nie ste smädné :-) papa
tak tato tema ma velmi zaujala :-) ja sa snazim tiez trošku tu vahu upravit ale hlavne baby ja nechcem hladovat...chcem len zdavsie jest a samozrejme aspon 2x do tyzdna cvicit niekedy mi to vyjde teda aj 3x podla vytaženosti...
a co som papala dnes ja:
rano - suchare s cottage a rajcina, to zboznujem je to chutne a fajne, no a bohuzial aj kava :-)
obed: zemiaciky, karfiolove placky a salat z cvikle a kapusty...
a pred 17:00 som si dala jogurt, po tej 17 uz nechcem jest, iba ak neaky salatik zo zeleniny alebo ovocia...
hlavna chyba je hladovat...ozvem sa zajtra a drzim vsetkym palce :-)
takze doplnam, olovrant- vanilkovy puding so slahackou :-)
vecera- sampinony, brokolica,zelenina s vajickom a s varenymi zemiakmi
a neskor ak by, tak nejake to jablcko..
ale svalovku mam stale ste, takze cvicit skoro nebudem:-))
:D joj baby :D to nevadi.. asi sa regnem ako staarka-stacionarka co poviete? :D:D
a moj obed........ hanbim sa, ale nevysiel cas.. tak som si kupila bagetu - jedine pozitivne na nej je, ze je celozrnna a ma kooooopec zeleniny, chudu sunku a tvrdy syr.. ale je tu majoneza.. ble.. ved ja viem :(
a tak asi to prehanam neviem.. cvicim vtedy ked mam silu.. mala by som to dat postupne, mas pravdu. musim si zaviets nejaky system. :)
Hmm,hmm, vyzerá to tak, že budem musieť schudnúť aj ja. Ešte koncom decembra min.roku ma zrazila v garážach obch. centra v B.B. , imitácia Pipinky z Mafstory, len v chemickej blond, napriek tomu, že bola detská sestra samozrejme sa neunúvala pomôcť mi, ani zavolať RZP ani políciu, to musel až manžel. Skončila som v Roosveltovej so sádrou na nohe. Stále to koleno bolí, takže sa skoro nehýbem. A kilečká nedali na seba dlho čakať...
tak r-tri tmave chlebicky-sunka,syr,uhorka,paprika
d-jogurt,mandarinka
a ostatne este neviem, uvidime, ked pridem domkov:-)))
Ty co dnes papas mary?
z toho si nic nerob, ja som jej vcera napisala Stacionarka:-D no celkom fajn jedalnicek:-)))