Do leta buďme kočky!

veika

cawte mam 165 cm a mala som 60 kg..podarilo sa mi donedavna schudnut 2 kg...ani nwm ako:D ale chcem pokracovat v kazdom pripade uz nejem po 17.00 pp

stacarka

ahojte vsetky..
ja som na tom velmi biedne :( od nedele mam chripku.. cele dni prespim, prekaslem a prekycham.. dufam, ze zajtra to uz bude lepsie.. nevladzem, fucim uz len pri vyjdeni na druhe poschodie.. a skoro som uz aj odpadla :(
a najhorsie je, ze som sama doma, a zereeeem stale.. ja som si najskor myslela, ze som taka slaba len preto, ze nic nejem.. teda v nedelu som toho vela nezjedla.. ale nebolo to tym.. papam a nic.. ale jem hroozne vela :( aj vela sladkeho.. uplne sa neviem kontrolovat ked som sama doma.. proste sa neuveritelne nudim.. lezim na gauci, kukam telku, uz sa mi ani neda zaspat, ale som unavenaa, a proste musim nieco zobat.. ble.. som zvedava ako sa to odzrkadli na mojej vahe v nedelu.. na stacionarny sa dostanem tak najskor pozajtra.. tak neviem drt.. taka som zo seba nestastna.. pomozte mi nejak pls .. vy ste ako na tom? mary-anne?
ostatne tu uz akosi dlho neboli :-(
pekny vecer..

mary-anne

pekny dnik
kde ste od soboty, babenky?
joj, toto bol hrozny vikend, co sa jedenia tyka..teda valentin mi doniesol Merci.ach jaaj :-))

stacarka

tak baby :) nebola to sice hodina, ale... tramtararaaa 45 minuuut :D:D som na seba neskutocne hrda :) a o dve hodinky idem na zaaabavu :) tesim sa :)
takze zajtra rano mam vaziaci a meraci den.. uvidime ako som na tom :) tak vam dam vediet :)

janka, neboj.. zlepsi sa to kazdym dnom.. treba sa len prekonat a ist na ten orbitrek.. potom to uz len pojde samo.. ja som dnes nechapala ako rychlo mi to ubiehalo.. pustila som si naplno beyonce, take hiphopove rychle pesnicky co ma, take rytmicke, a zakazdym, co som sa kukla na display bolo +7 minut :D no riadne rychlo :) tak sa mi aj lepsie cvicilo :) musis si len najst nieco, pri com ti cas rychlejsie ubieha :) drzim palce :)

janka

ahojte..no vikendy su u mna nedisciplinovane :( ranajky som zacala pekne s celozrnnym rozkom a syrokremom, cajik a potom ako postupne ranajkovali ostatni, tak ja s nimi a uz to islo...dnes sa nemam cim pochvalit, ani som necvicila.. zajtra budem cvicit hned rano!
stacarka
u mna je 20 minut o zivot :D moj rekord je 10 minut, ked mas taku nadvahu ako ja a kondicku ako ja 8) ale ja som sa na tych 10 minut vytiahla z dvoch minut, takze napredujem :)))))
odvazila som sa doma na vahe a moc sa tesim, ze som nepribrala..sice neschudla, ale NEPRIBRALA :)))
to je na dobrej ceste, lebo chudnem, ked sa obmedzim v strave a ked mam pocit, ze sa "prejedam" teda nekontrolujem sa v mnozstve a strave, tak si drzim rovnaku hmotnost :) si myslim, ze je to dobre, lebo som mala obdobia totalneho hladu, ked som bulimicky prejedala..to bol hrozny zivot.. u mna je vyhra aj to ze nepriberam, vazne.. ale ciel je zhodit ten tuk co na sebe nosim, tak zavezok na zajtra -RANO ORBITREK! a ziadne sladkosti! -dnes som zbastila babovku a kekes :( ale aj to uz je lepsie ako pred rokmi..to som jedla kym mi nebolo zle, alebo kym v sacku este boli cukriky, alebo kym na plechu kolace..no hroza :( chudence vsetky zeny co maju taketo problemy, hodne je to o psychike..

k tomu pecivu -ked som papala malicko a male porcie, tak aby som chodila normalne pravidelne na zachod tak som si kupila v lekarni bio vlakninu.. v celozrnnom pecive a tuhej zelenine a ovoci je jej dost, ale ja mam take obdobia, ked sa viem fakt zatat a papam malo, vtedy potrebujem vlakninu..

stacarka

ja neznasam vikendy!!!
vzdy sa nudim cez den, lebo mame domcek, ale s upratovanim sa delim s mamou.. tak proste nemam co robit, lebo to mam vzdy hotove za hodinku-dve..
piekli sme placky.. tak som dve zozrala ako "ochutnavku", ze ci este nmepotrebuju dosolit alebo tak.. ale za to som si na obed dala len kuracie masko na kvapke oleja.. a malyy tanierik polievky hovadzej..
ranajky:jeden celozr. krajec chleba so salamou
desiata:kiwi+taka mala tycinka - som dostala na valentina od tatina hehe :D
obed: uz som spominala
olovrant: jogurt
vecera: zrejme musli s mliekom, alebo len jablko.. uvidim ako sa budem citit..

pitie: dnes to neregistrujem, ale uz padlo vela poharov vody :)

pohyb: dnes idem skusit vydrzat hodinu na bikeu.. a vecer sa idem ASI vyskakat do klubu.. takze vstanem o 2 kila lahsia hehe :D

o tom pecive... nevedia bez neho vydrzat len ti, ktori su zvyknuti mat ho kazdy den na ranajky.. to mas tak, ze ked rodicia vedu svoje deti od malicka k vegetarianskej strave, tak potom neskor im to mozno ani nebude chutit, ked ochutnaju maso..
tak ked si zvyknuta na pecivo, nejes ho tyzden, tak potom mas takuuuuuu chut sa zahryznut do cerstveho rozteka :D nie je to o nevyhnutnosti.. skor o zvyku..
inak, celozrnne obsahuje vela vitaminov.. tak mozno si si to s tym pomylila.. lenze tie vitaminy obsahuje aj kopec inych jedal..

mary-anne

dalsi krasny den pred nami:-)
sice som sa zobudila s prisernymi bolestami hlavy:-(
no takze dnes som mala zatial len ranajky: ovocna misa(pomaranc,jablko,banan) s hrozienkami a orechami a zaliate jogurtom, pred tym pol litra 1:1 pomaranc.dzus a voda a potom bylinkovy cajik:-)
amorea- musim s tebou nesuhlasit, ja som celiaticka, takze bez peciva zijem skoro cely zivot:-) a zijem:-)
no a ako sa zacal vas dnik?

amorea

babenky neviem ci je vobec spravne jest neake pecivo mozno tak 2 cerealne kostky za tyzden...vraj pecivo chudnutiu v ziadnom pripade nepomaha...ale teraz som na vážkach...lebo som citala minule že clovek bez peciva ci chleba nemoze vobec zit...tak v tomto som uplne mimo...mne osobne pomaha ked nejem pecivo ta vaha ide dole odrazu...

karlicka

ja som od januara 08 do teraz schudla už 17kíl.nedarí sa mi schudnut zo stehien.poradí mi niekto,čo robit,aby to do leta islo dolu ? dakujem