Do leta buďme kočky!

stacarka

caw janka :)
jasne, pod s nami :)
no, sak ja musim dat za mesiac 5 kil :D to je moj ciel :-)) tak dufam, ze sa mi to podari..
aku mas pracu? a aky problem mas s jedalnickom? a cvicenie? - ked mas doma orbitrek, tych na zaciatok 20 minut ta nezabije :P

janka

dievcata moc sa mi paci ako si pisete co ste jedli a ci cvicili, to je inspiracia pre mna! ja sa vam sem nastrkam :)))))))))))))))) ked schudnem ani tolko miesta nezaberiem.. ja mam teraz nejakych 93, 94 kilo, v pondelok napisem presne, pretoze sa vazim v robote na vahe..
problem mam s jedalnickom a s cvicenim..sak klasicky..
napr. zajtra neviem co na veceru..ja by som chcela bielkoviny. Dnes vecer som mala jogurt a pol krajca chleba. mam orbitrek, tak dufam, ze zajtra sem napisem aj to, ze som na nom cvicila. drzte mi palce, ked uz sa vam kocky tak dari, nech sme krasne zdrave vsetky :)

stacarka

sisina.. to, ze mas rano menej ako vecer je uplne normalne.. ved rano si do seba este nedala ziadne jedlo nic.. nemas ziadne tekutiny v sebe.. pocas dna papas, pijes.. tak to sa z teba len tak lahko nestrati.. z toho nemaj tazku hlavu..

doplnam moj dnesny jedalnicek
r: racio chlieb s masielkom
d: racio zemlicka, ako vzdy
o zaroven aj ol: ta bageta.. fuj fuj
v: polka konzervy tuniaka s cherry paradajkami

pohyb - rano 7km na starionarnom, poobede takisto :) dokopy je to sice len ubohych 25 minut, ale co sa da robit.. :D

tekutiny - asi 2 litre vody

sisina

jasné že sa snažím .. cvičím nejem po sedmej... jem 5krát maximalne 6krát denne .. ale umna je to strašne kolísave raz chdunem 5 kíl potom priberiem dve ptoom schudnem .. ráno ked vstanem mám 55 a večer 56-57 neviem čo robíť :(

angeles

sisina ja mam rovnaky problem...a moja postava ma trapi aj ked som zmenila zivotny styla chodim pravidelne cvicit stale dufam ze to pride neskor heh