Do leta buďme kočky!

Dada7

No uz som tu :))
Mary-anne ja si myslim, ze na cvicenie je vzdy dobry cas... Kazdy to ma individualne, podla toho ako to stiha.Ja cvicim okolo osmej-deviatej a to mi vyhovuje 8))

Dada7

Chodim sem ako cigan do skoly :) upratujem doma spaizu
ja mam dnes na obed rybku,mnam,mnam

inak ja mam tiez boky a riadne :)))

mary-anne

stacionarka- to som sa pytala ja:-) no ja som tiez nad nim premyslala, ale je dost drahy:-( aj ked sem-tam je niekde nejaka akcia, no tu prepasiem.ach jaj.ale tak ak budem chodit do fitka, tam ho maju:-)) no ja mam tiez siroke boky a to ma znervoznuje a z toho sa aj dost tazko chudne:-(
dada- no ranajky- jogurt, kukuricne lupienky, mandarinka, desiata, biskupsky chlebicek(celiaticky) obed, fazulova kysla a ostatne sa este uvidi, toto mam nabalene do prace :-))) mnaam, ale na veceru si dam asi rybky, uz sa tesim:-)

stacarka

ahoj baby :) dlhsie som tu nebola a ako sa tu toho nazbieralo hehe :)
niekto sa ma pytal na cenu toho stacionarneho.. moj stal okolo 250eur.. ma 13kg zatazove lozisko, a mnozstvo funkcii. magneticky brzdny system, tzn. ze nehuci ked na nom cvicite :)
a ci tvaruje postavu? :) urite nohy.. a to potrebujem.. brucho mam celkom ploche, ale je do sirky.. mam siroke boky.. tak uvidime co to s tym spravi :)
este som na nom necvicila, lebo som nemala cas, ale dnes vecer ho vyskusam :)