Ahojte, hľadám baby, ktoré idú so mnou chudnúť. Nie drasticky, ale rozumne.
Do leta buďme kočky!
bobika, vsak to napis aj sem...
mary-anne, ja ešte neviem ako mi to ide, držím dietu od pondelka a včera som dostala menzes tak som tak či tak naliata ak chceš napíš mail, pošlem ti.
bobika- tak o tomto pocujem prvy krat! to si sa s tym kde stretla??a ako ti to ide?
ahojte:-)
stacarka- nie , odvtedy som nebola a ani sa nepokusala cvicit, kedze pri kazdom pohybe ma velmi boleli svaly na bruchu, doslova boleli. bolo to nieco hrozne a pritom som necvicila vela..ach jaj, tak teraz cakam , kym mi bude lepsie a zacnem znova:-)
noo tak papam stale rovnako- teda 5x denne, ale ked necvicim, vysledky tiez nie su ziadne. aale vsetko sa zmeni, casom, nemozme predsa ocakavat nejake vysledky hned:-)
no s tymi maturit. temami ti nepomozem, ja som maturovala v r.2005 a tam som pekne krasne mala len vo fascikly vsetky potrebne veci...
každá potravina má body, no a podľa svojej váhy možeš denne zjest určité množstvo bodov...
ja som začala držat bodovú dietu a chodím na hypoxi trainer
dobre ranko :-)
takze, zajtra som mala ist do skoly, ale nekona sa tak.. praveze kaslem este viac.. ale dnes uz tolko nebudem zrat.. nejak konecne nemam chute :-P
takze cez vikend zacnem cvicit.. dufam, ze to uz bude mozne :-)
musim si zohnat nejake pripravy na maturity.. nemate nieco take v elektronickej podobe? :-) velmi by ste mi pomohli :-*
a mary-anne vo fitku si odvtedy uz nebola? :-) ako sa ti dari v chudnuti? :-)
stacarka, no to mi je luto, ze si chora. treba vela vitaminov(ale to asi pocuvas z kazdej strany) no ja mam tento tyzden poobedne a zas v praci sa niekedy nudim, ze by som najradsej jedla,ale nastastie si sem vela toho neprinesiem:-) ale bol to tazky vikend, veru, doma je to tak, ked sa clovek nudi,tak furt otvara chladnicku a je...
tak sa rychlo vyliec moja..
PORADIM - NEZRAT TOLKO