piste kto takuto ppp mate
Záchvatovité prejedanie
to je fajn. len..vies, ked budes mat podporu, tak to pojde v kazdom pripade lahsie a nebude hrozit to, ze sa na to vykasles. keby sa nahodou nieco stalo..ved vies...
ForEver,lebo myslim ze som to sekla v dost slusnom zarodku a drzim sa zatial najdlhsie ako mi to slo a postupne prichadzam na system-na veci co to spustali...
heh, sewie, preco to chces odkladat?
mama42,dik,za povzbudenie-to sa vzdy hodi.myslim ze sa z toho uz pomaly dostavam a ak zase zlyham urcite pojdem za psychiatrom,ale zatial dufam ez teraz mi to vzdrzi,duufam
sewie
ak sa chces z toho dostat tak ta musi v prvom rade liecit psychiater,... pretoze sama sa z toho aj vy vsetky velmi tazko dostanete...snad by som povedala ze ani nikdy nedostanete
hej sunny ma pravdu,hlavne s tym musis postupne prestat,uz teraz mas zrejme dost posramotene travenie,ja ho mam riadne a to som tak dlho zas neprehanadlovala,a mam brucho ako balon..ale uz to brat nechcem-dufam ze sa to pomalz upravi..dobry je aj caj Regulavit-ale na ten tiez nie je dobre si zvykat-ale urcite na zaciatok lepsia alternativa
sewie....ten fenolax,resp.Bysacodyl je peklo,,ja to uz beriem skoro rok,ale pravidelne tak od leta,t.j kazdy den si davam 6 niekedy aj viac...max.som si dala 15 ked som toho fakt vela zjedla.skusala som to od noveho roku vysadit,nemala som to 4dni,ale citila som sa ako balon,bolo to hrozne,tak som sa k tomu vratila.fakt si bez toho neviem predstavit zivot...ja viem,ze je to nebezpecne,najradsej by som to nebrala!!newiete mi niekto poraditt prirodne prehanadlo,nezalezi na cene!!!
nie som tvoja!a nic neschvalujem..zjavne nevies o com to peklo je a dufam ze to nikdy ani nepoznas...nevies co to je ked si myslis ze si das len kusok cokolady a potom impulzivne siahas po dalsom a dalsom..na stole ti stoji robota ale tz rozmyslas len nad tym kde zohnat dalsie jedlo..,brucho sa ti bolestivo naplna,mas pocit ze prasknes ale ty nemas dost a zrazu si uvdeomis co si spravila...jedina moznost ako to cele,,odcinit"je dat to von...so slubom ze to uz nikdz nespravis..nikdy!ale ono to pride znova a vzdy sa citis spinava,skazena,tlsta a hlupa...ale ludia s ppp nie su hlupi vedia ze to co robia je zle a chcu sa liecit!a ak sa z niecoho chces liecit tak to neshvalujes!