čakám dievčatko :))

lenuliatko

joj baby je to dobry pocit ze?normalne som si spomenula ved to nie je este tak davno ked som bola tehotna na tie pohyby malickej tie jej kopance uprostred noci a na manzela co cakal na kazdy jej vykop ako na nieco neuveritelne :)
uz sa tesim ako to zase zazijem :)

mojaeni

ahoj tana,
joj to ti zavidim, ze uz citis poriadne pohyby. U mna zatial ziadna zmena, stale len tie slabucke bublinky a j to tak raz, max. dva krat za den. To som pri prvom tehot. nepoznala,vtedy som citila pohyby hned od zaciatku zretelne a ovela castejsie.
Aj ja som zvedavaa, co ti povedia na ultrazvuku, uz len dva dni a budes to vediet.
ja si este musim pockat do bud. utorka 17.2., potom mi hadam lekar povie. Sama neviem, ci to bude baba, alebo chalanisko.
Inak sa citim strasne siroka,mam pocit ze som pribrala uz aspon sedem kil a pritom este ani ie tri, ale citim sa tak. skoda, ze mi len nerastie brucho a prsia, ale pojde to vsade.

tana 147

ahojte kočky:D no hned na rano som si urobila ten druhy kalendar a vyšlo mi opať chlapček:DDD ja som velmi zvedava teraz v stredu, opytam sa lekara a dam vam vedieť, či mi to vyšlo...a ty mojaeni, kedy sa chceš na to opýtať???takže tebe vyšlo v oboch kalendaroch dievčatko???inač konecne už kope poriadne..lebo doteraz som ho strasne slabučko citila...

lenuliatko

ja som si vzdy myslela ze to bude dievctako a aj bolo.aj cele tehu som to tak pocitovala.a marek chcel hlavne dievcatko aj ked neviem preco.mne to bolo jedno.ale rozhodne by nas chlapcek nesklamal.

mojaeni

ahojte tana 147 a kraaska,
no mne podla tych kalendarov vychadza dievcatko. Zeby?..o)
Podla toho ake je bbo pohodlne, by som povedala ze to bude chlapcek, podla tvaru mojho bruska a priberania zasa , ze dievcatko, samam som zvedava.
asi sa na to preda len lekara spytam.

dd

ak smiem, pripojim sa :)..baby, gratulujem k Vasim ocakavanym prirastkom..ja uz mam porod davno za sebou, nasa mala ma uz 1,5roka, ale pohyby som tak ako Vy citila tiez nejak v 18.tt, aj ked som bola prvorodicka..za tehu som pribrala 18 kg, jedla som vsetko,co prislo pod ruku..vela ovocia, aj zeleninu a tiez sladkosti..a viete co? mne podla oboch tych kalendarov vyslo spravne pohlavie :D..sranda..ale tiez som mala taky tusak, ze to bude dievcatko, aj ked vela ludi mi hovorilo, ze to bude chlapec ako buk :D.ja som aj troska chcela chlapceka,ale teraz by som nasu dcerku nedala za nic a velmi ju lubime! manzel chcel dievcatko, aj mi asi tak2mesiace pred porodom hovoril, ze vy moje dve kocky, ja som sa ho len vzdy pytala, ze ako to vie a on ze vie :D..aj mena sme mali davno dohodnute, no asi tak mesiac pred porodom zacal prosikat, ze chce ine, ja som mu vyhovela a vobec nelutujem! :)

DESmodka

Výpočet pohlaví dítěte podle měsíčních znamení
Je-li měsíc při početí dítěte ve znamení Berana, Blíženců, Lva, Váhy, Střelce nebo Vodnáře, narodí se kluk. V opačném případě děvče. Pozici měsíce můžete určit pomocí lunárního kalendáře.

Jak ovlivnit pohlaví dítěte pozicí ženy při početí
Pokud má žena při milování hlavu směrem severním, narodí se kluk. Když na jih, tak holčička.

tak takychto tipov je na nete veeeela :)

kraaska

Ele blahozelam,tak ty si uz blizsie k porodu ako mi :))aj ja uz cakam aby bolo aj vydiet ze kope,zatial to len ja citim...

ele

Ahojte,ja som v 29tt. a cakame Lukasika :-) Ja som si cely cas myslela ze nosim pod srdcom dievcatko, aj ked vsetko nasvedcovalo tomu ze je to chalan. Ja som sa vobec fyzicky ani v tvari nemenila, zevraj som opeknela:-) Tak mi ludia vraveli ze to bude chalan a aj tak bolo :-) Trosku som bola sklamana ked mi to oznamili, ale povedala som si ze nebudem blba a teraz sa velmi tesim aj z chlapceka. Pocas tehu mi vobec nebyvalo zle, okrem nizkeho tlaku a inych malickosti. Pohyby som necitila az do 20tt. Teraz kope ako taky maly opiciak:-) Velmi je aktivny. Niekedy mam pocit ze mi chce rukami prederavit brucho:-)