čakám dievčatko :))

tana 147

mojaeni...ty to mas už aspon raz za sebou, takže vieš čo ta čaka...ja idem do uplne neznameho, neviem si to ani len predstaviť...

lenuliatko

dufam ze to nie je ten isty :D bol pri porode.chcel si to natocit ale ked videl ako som nanho pozrela poved dobre dobre ved ja nic.bol uzasny ma obdiv umna lebo si to vytrpel somnou.a povedal ze ho mrzi ze tak bolelo a ze ma respekt a obdivuje nas zeny.ze on by nieco take neprezil.

tana 147

inač, ako si tu teraz s vami písem tak ma tu kopka...je to strasne pekné:D inač, lenuliatko ako tu opisuješ tvojho manžela, tak mi to velmi pripomína velmi mojho manžela:DD a on bol pri tebe,pri porode???

mojaeni

TAna, aj ked myslim na porod, mam strach. terza uz urcite viem, ze nechcem mat porod vyvolany ako ten predchadzajuci. Myslim, ze spontanne je to urcite prirodzenejsie a aj tie boleste prichadzaju postupne a tak ako maju.

lenuliatko

ani mi nehovor.mala som pocit ze ma 100 kil ked zomna sla :) ale to len prvy pocit.a manzelovi som povedala ze ho neznasam zato ze ma to tak boli a ona mne ze ma lubi..:D ale bol zlaty trpezlivy ja som sa hrozne bala.proste panika.a chcela som tiez epi ale tam som sa rozhodla ze nie.povodne sme vybavovali porod do vody.ale vidis.skoro som na krizovatke porodila :)
my ked budeme mat chlapceka bude to asi Tobias alebo Risko

tana 147

mojaeni...no budem sa musieť po porode asi trapiť vo fitku:DD lebo ja som bola vždy štíhla...no teraz mam pocit ako balon:DD inač, ty chodíš teraz cvičit??

tana 147

jeej pekné meno...aj ja som chcela velmi alexandru, no pravdepodobne to bude chlapec. No to si mala fakt adrenalin, ja sa bojím toho porodu a to este mam času, no hocikedy si nan spomeniem. Lebo ma kamosky nahovaraju na epiduralku, no neviem sama, či si ju dať alebo nie...
inac, to si mala riadne velkú kočku skoro 4 kg..to je dosť fuuha

lenuliatko

ja som jedla co prislo a pribrala som len 9 kil.ale ja som jedla ako drak.same mnamky a tak.a brusko som mala uz v 18 tyzdni dost viditelne.take pekne gulate.moja vaha pred tehu bola asi 57 kil.a teraz mam 55..

mojaeni

Tana,
no presen ako pises. Ani na mne nie je to brucho az tak razantne vidieta to prave prto, ze priberame aj inde a sa rozsirujeme tak cele. JA som v piatok zase bola s akmaratkou, co ma len o dva tyzdne skor termin ako ja a ta mala krasne brucho, dvakrat vacsie ako ja a prsia ako melony s prepacenim:o)To je dobre pre tie zeny, lebo sa po porode nebudumusiet trapit s vicenim, potenim, to malinke brucho zhodia hned.
Pamatam si, ako som este pat mesiacov po porode nic nenatiahla, chodila som zufala, vsetko sa na mne drzalo.