čakám dievčatko :))

mojaeni

ja uz mam tiez tehotenske oblecko kupene, aj nosim obcas, aj ked je este zopar veci, ktore obleciem, no to su take, co mi boli kedysi velke.
JA unavu necitim, som doma na materskej este s dcerou, ale ta mi v aprili konci a dalsia zacina v maji, takze tam mam 5tyzdnovu medzeru. Dufam, ze mi lekar vypise marodku, aby som nemala problem , ze este dostanem vypoved v robote za ten kratky cas.
Mne prsia nerastu:o( len o malilinko. co by aj mohli. Radsej ako zadok, nie?
Musim aj ja terza utekat, ideme k lekerke na kontroolu, zatial sa majte pekne dievcata.

tana 147

no tak pekne uprac a niečo dobre navar..normalne som dostala opať hlad...ale o hodinku pojdem na obed:D kvoli tomu som začala chodiť aj skor na obed, lebo som stale hladna:DDDDDDDD tak papa a ozvi sa ja tu byvam na nete iba cez týžden, ked som v praci ...lebo vikendy nemam rada za compom

mojaeni

ja uz mam tiez tehotenske oblecko kupene, aj nosim obcas, aj ked je este zopar veci, ktore obleciem, no to su take, co mi boli kedysi velke.
JA unavu necitim, som doma na materskej este s dcerou, ale ta mi v aprili konci a dalsia zacina v maji, takze tam mam 5tyzdnovu medzeru. Dufam, ze mi lekar vypise marodku, aby som nemala problem , ze este dostanem vypoved v robote za ten kratky cas.
Mne prsia nerastu:o( len o malilinko. co by aj mohli. Radsej ako zadok, nie?
Musim aj ja terza utekat, ideme k lekerke na kontroolu, zatial sa majte pekne dievcata.

tana 147

ano, ja pracujem nastastie mam dobre zamestnanie, len sa bojím teraz tej financenj krízy,...chcela by som byt v praci čo najdlhsie do porodu, ale vsetko je možne..len aby bolo vsetko v poriadku:D

kraaska

uz asi mesiac nosim tehot.oblecenie...ale doma obycajne teplaky :))pomalinky idem,musim upratat a volaco aj na varit ...

tana 147

kraska...to mas dobre, že priberas iba na brusku nie?? lebo mne sa zda, že som tých par kil pribrala ale tak na zadok a stehna...som dost sportovej postavy, vela som športovala pred tehu a teraz ked sa pozriem ako mi rastie zadok tak ajajaaaaaaaj:D
mojaeni...aj ja som to spozorovala..hlavne rano, ked sa zobudim a pohladim si brusko, tak ho mam také tvrdsie ako cez den....

kraaska

zaspim okolo 9tej a niekedy uz o 6tej som hore,asi som poriadne oddychnuta...a baby pracujete?ja nie,som doma. no moje brusko je vzdy take,pevne...

tana 147

čiže už nosiš tehotenské oblecenie??? lebo ja stale este obliekam normalne moje oblečko...a teraz momentalne sedim v rifloch a v pohode sa citim, akurat, že si iba opasok zvačšim o 2 dierky:D ale ked sa postavím, tak si ho musím dať spať, lebo by mi spadli ...a to chodís cvicit na fit lopte???

kraaska

no namne je to poriadne vidno,do porodu budem ako slonica :) vsetko mi to ide na brusko a prsia,inde som ani nepribrala..

mojaeni

Som z PP.
Stava sa vam, ze niekedy mate brusko tpevne, naozaj tehotenske, a potom niektore dne take zmaknute, mlandrave? mne dost casto.