čakám dievčatko :))

tana 147

inac ja som velmi kludna, stale by som iba spala, vecer ako nahle je 8-9 hodin už ma berie...a spim vkuse cez vikend aj do 10 ...to aj vy?

mojaeni

trosku je vidiet, hlavne som celkovo zhrubla v pase, bruchu, takze uz dlhsie skoro nic nezapnem. Bohuzial, patrim k tym " stastnym", co nepriberaju len do brucha, ale ja zadok a nohy.Tentoraz ale doma bicyklujem na spineri a raz tyzdenne idem cvicit, aby som zase nenabrala 18 kil ako predtym.
U mn sa kila lepili poslednych 10tyzdnov pred porodom. Dovtedy to lo velmi pekne, minimalne.

mojaeni

moj termin podla menstruacie je 4-jul. nejak sme sa nasli. No osobne som si vypocitala podla ovulacie o 10dni neskor.

tana 147

a bruško vam je už vidieť??? lebo na mne by to nikto ani nezistil, pokial by som mu to nepovedala...akurat, že mam vačšie prsia:D

mojaeni

kraaska, ako sa poznam, urcite sa na to lekara spytam, lebo tiez mi to neda pokoja:o) len aby to bola na drobcovi aj vidiet.
Inak rozpravateo tych dievcatkach, ale poviem vam, ze moja dcerka je ako taky chalanisko mnohokrat. V skoleke ma ako najlepsiu kamaratku chlapca ahraju s as vrtulnikmi. rada chosi pozerat futbal, a hokej a je taka ina ako typicke dievcatka, co sa radi fintia, aj ked je pritulna a rada sa so mnou mojka a stiska.

mojaeni

aj ja musim byt v maximalnom klude, inak tie bublinky ani nepostrehnem. Uz som zacinala byt aj nervozna, ze nic necitim, predsa len som si to tak porovnavala s dcerkou, ale potom to prislo. Celkovo je toto tehotenstvo take velmi pokojne, zle mi byvalo asi len necele tri tyzdne, co som pri dcere tiez nepoznala, do konca piateho mesiaca som chodila ako matoha, strasne mi byvalo zle cele dni.
Baby, ja som zatial pribrala 2-2,5kila. Tak sa mi to trosku kolise podla toho, kolko zjem
Tiez mam stale na nieco chut a nemozem vam povedat ze som ta vzorova buduca mamicka, ktora papa iba zeleninku, ovocie, salltiky. Rada zjem aj sladkosti, kazdy den musim mat aspon jednu, inak by som zahynula.Alebo nejaka pizza, mnam. Ale tie vitaminy v podobe ovocia a zel. sa snazim dodrziavat.

kraaska

mojaeni ja by som to do porodu asi nevydrzala s tym pohlavim,u nas aj sestra caka 3tie babo ta bude mat chlapceka :))

tana 147

aj mne vychadza podla ultrazvuku 4.jula a podla menstruacie tiež približne ako tebe...taka som z toho domotana, že fakt už neviem:DD