čakám dievčatko :))

lenuliatko

mojaeni ja ked som sla kupovat kocik bolo mi az do placu ze co mam robit ked neviem ktory chcem.ale to proste hormony.ja som revala aj ked som zistila ze nemame ryzu.a marek sa smial zomna ze ci je koniec sveta a ci neviem ze aj v obchode predavaju ryzu :D
no ale k veci.nakoniec siel marek kupit kocik ja som mu len povedala ze chcem ten chicco.

lenuliatko

ja viem :) teraz som frajerka.nedavno ma dd takto upokojovala aby som nestresovala.
ja som velmi chcela ist rodit do vody no ale vidis nestihli sme.

mojaeni

Ele, takze aj ja sa mozem pochvalit, ze mam mercedes:o)osobne som tiez chcela len ten, hoci teraz je uz tolko kocikov, od vymyslu sveta.

kraaska

lenuliatko tebe sa uz lahko hovori,nestresujte sa,ty to uz mas za sebou :))) ako ti zavidim..ty si zo zap,SK, ktory okres?

ele

No ja by som rodila aj do vody, ale maloktora nemocnica ponuka takuto moznost. U nas to este nie je az tak zavedene, vacsinou sa uprednostnuje klasika-porodny box. V tomto sme taki poadu este..

ele

ahojte :-) Tiez sa pridava do klubu. Ja uz cele noci myslim na porod, doteraz ma to nejak netrapilo, bola to daleka buducnost. Rozhodla som sa rodit na Antolskej a pravdepodobne bez edy, lebo sa bojim vedlajsich ucinkov, aj toho zavadzania. Tento tyzden si tam idem vybrat porodnika a zacnem chodit na psychoprofylaxiu, tak uvidim co noveho sa tam dozviem.
Mojaeni PegPerego je "Mercedes" medzi kocikmy kvalitou , ale aj cenou. Ja som inu znacku ani nechcela. Tiez mame trojkombinaciu, modra farba. Velmi je sikovny:-)

mojaeni

boze, tie vase deticky kopu a to moje co robi? stale spinka ci co?? ani vyprovokovat sa neda:o)
Kraaska, preco ides cisarskym, doktor ti odporucil?