čakám dievčatko :))

mojaeni

no veru, dufam, ze babo nebude tajnostkarske a ukaze sa nam aj tam dole:o) Ale sama si neviem typnut, co to asi je.
Vcera som konecne citila aj trosku jeho pohyby, stale je to take slabsie, ale bolo to aspon intenzivnejsie. inak u mna vacsinou vecer a v noci, cez den maloco.
tana a chystas sa aj na 3D?

tana 147

no ste ma potešili:D tak raz aj mne brali krv, no myslela som si, že to nie je to screeningové vysetrenie...som si to poplietla s tým vysetrením(raštep pery, chrbtice..) to mi robili asi v 16tt mate pravdu. Mojaeni...som teda zvedava, čo to bude rast teraz v tvojom brusku:DDD už len teba teraz nevieme:D

miska31

Kraska dakujem,no je to zaujimave a nikdy som si nepomyslela že by mi to vyšlo.Ked som bola tehotna pri dcere tak mi povedali že to bude dievčatko a tak som verila že dievčatko a chlapčenske meno som ani nemala vybrate a ked som bola tehotna pri synovi tak mi nevedeli povedat čo to bude ale citila somsa inak ako pri dcere a mala som pocit a tušenie že chlapec a tak som vybrala len chlapčenske meno a dievčenske som nemala a vyšlo to

lenuliatko

tana aj ja gratulujem k chlapcekovi.mojaeni ma pravdu.chlapci su ovela viac pritulnejsi k mamicke ako dievcatka.aspon teda v tych prvych rokoch :)
ja by som teda chcela mat chlapceka raz v buducnosti.

mojaeni

Mne podla kalendara vychadza dievcatko, ale ked som si to skusala pri mojej dcerke, tak mi o vyslo na chlapca:o) tak neviem, ako velmi sa da tomu verit.
Teraz neviem, ci mi bude v utorok n poradni robit moj doktor sono, ked idem v sobotu, a neviem, ci mi oni budu ochotni povedat pohlavie, lebo uz som pocula aj take, ze niekedy odmietnu hovorit....

mojaeni

ahojte baby,
tana, juj ani nevies ako som na teba myslela, ze co nam sem napises. Blahozelam k chlapcekovi, nevud sklamana, ono su ti chlapci castokrat viac pritulnejsi a mamickovi ako dievcatka.
To screeningove vysetrenie robili uz asi aj tebe, len si mozno nevedela, ze to je ono, lekar urcite taketo veci nezanedba.
Ja som sa objednala na sobotu doKosic na taky geneticky ultrazvuk- morfologia plodu. robi sa to len od 18do 22 tyzdna tehotenstva a avraj tam vedia pekne zistit, ci ej babo v poriadku, nie je ziadny razstep pery, branice. chrbtice , vady na srdiecku a tak.
No nie je to ako klasicky 3d ultrazvuk, ten ma caka 24.2.

kraaska

este ti to nerobili?vysetruju ju z tvojej krvi,mali by ti zobrat krv a z toho to zistia,ako ja viem robia to od 15-20tyzdna.mne ju brali 16tom tyzdni

tana 147

a ako prebieha to vyšetrenie??? a tebe ho robili v ktorom týždni??? ja som už v 20 to kedy mi ho chcu robiť, ked mam ist na kontrolu az 12.3??? nechapem, som na nete čitala, že sa to ma spraviť do nejakého týždna ..tuším do 20 alebo maximalne do 22 tt tak neviem...

kraaska

ano uz som bola na screeningovom vysetreni,vsetko je v poriadku..najblizsie idem 5.3 a potom 27.3 na 3D :))) no budes si musiet zviknut ze to bude chlapcek...