čakám dievčatko :))

tana 147

ahoj krasska
bola som včera podvečer....chvalabohu vsetko je ok, len som trosku sklamana...neviem si na to zvyknuť, že to bude chlapček...viem hlavne aby bol zdravý...

tana 147

ahojte kočky....no a už aj ja viem, čo to bude...ako som hovorila je to chlapček takže mne ten čínsky kalendar vyšiel...už som zvedava teraz na teba mojaeni...a neviem, tebe podla toho kalendara čo vychadza???

sierra

JA TIEZ ROZMYSLAM NAD TOU PUPOCNIKOVOU KRVOU, NO NIE JE TO PODLA VAS PREHNANE TYCH 25 ooo.- vED TO JE MOJA KRV, TO ZDRAVOTNA POISTOVNA MNE BY MALA ZAPLATIT ZA TO ZE IM MOZNO V BUDUCNOSTI USETRIM PENIAZE, NIE? :-) ELE PODLA MNA BY SA TO DALO VYUZIT AJ NA INYCH LUDI AKO NA TO KONKR. DIETA, KED SEDI KRVNA SKUP. nO NIE SOM SI ISTA..

lenuliatko

no baby co sa nam dneska stalo :D
marek sa prechadzal s alexandrou a zaspala mu na rukach.nic nezvycajne.lenze zrazu mi marek hovori lenka pod sem a pocuvaj.alexandra si normalne pohmkavala.ako keby spievala :D :D
no chapete?

ele

Kmenove bunky sa lisia od "obycajnej" dospelej bunky tym, ze sa dokazu rozmnozovat a vytvarat aj iny druh bunky, napr. cervene krvinky, biele krvinky, krvne dosticky, dalej bunky tkaniv ako su napr. koza, pecenove bunky, nervove bunky atd......

ele

Vzacna je preto, lebo obsahuje kmenove bunky, ktore sa daju vyuzit pri liecbe napr. leukemie, ale aj mnohych inych ochoreni.

liana.d

no k tej pupočníkovej krvi sa chcem opýtať, ked budem rodiť a chcem aby som moju krv darovala mojej mamine, da sa to??? ked ma problem s krvou??? v tomto som uuuuuuuuplne mimo...viete mi niekto poradiť?
a to vlastne je aká ta krv, nie je to taká istá ako normalna krv? prečo je taka vzacna...a ci sa da použiť aj pri anemii

mojaeni

Aj pre surodencov, nie? nemam o tom ani ja vela informacii, len stale zvazujem, ci sa to u nas oplati. Zvacsa ide o komplikovane ochorenia a operacie, ktore ktovie, ci sa vobec u nas daju zrealizovat a ka ano, alebo aj v zahranici,financne to musi stat hromadu...
Ale zase je to taky dobry pocit, ze co ked sa to raz aj nam zide..