čakám dievčatko :))

mojaeni

Ano, su. Za mnou kazdy den niekto chodil a mala som aj to stastie, ze moja sestra pracuje na novorodeneckom, takze bola pri mne skoro stale, ked mala sluzby.Ale navstevne hodiny funguju normalne.

mojaeni

JA pouzivam od HIPP bud Baby sanft, alebo aj mama sanft, oboje vhodne pre tehotne. Je tam mandlovy a sezamovy olej, a je to bez konzervacnych latok, farbiv a podobne.a pekne to vonia.

ele

V DM-ke maju od Dermacolu specialne na tehotenske brusko a prsia. Ten by nemal obsahovat tie jedy :-) Zevraj na strie je velmi dobry panensky jojobovy, mandlovy a slnecnicovy olej.

tana 147

to akože važne???lebo ja sa stale kremujem telovým kremom Dove...a ked budem mat vačšie brusko, kupim si krem proti striam..neviete mi poradit nejaký dobry??a či je dostať bezne v drogerii, alebo v lekarni?

ele

Babatku skodi aj telove mlieko, je plne chemie,pouzivam len panenske oleje. No napriek tomu si vlasy farbim,kedze chcem vyzerat dobre. Neznasam odrastene vlasy :-(

mojaeni

Ahojte. Tana, to asi zavisi aj od samotnej povahy dietatka a aj od toho, ako ho vedies.
Moja mala je strasne ziva a taka priebojna,samostatna, vsetko chce skusat a robit sama kamarati sa s chlapcami, aj v skolke jej najlepsou kamoskou je chlapec Patrik, kde si pustaju vrtulniky, auticka.,ale ja sa s nou tulim kazducky den od malinkaa nie je pre mna nic krajsie, ked mi povie, ze ma lubi a dava mi pusinky.
Mam kamosky, co maju chlapcov a ti su tiez ako take hanblive dievcatka, taki pokojni, len sa drzia pri maminkach a vyslovene na nich visia.
Urcite, ze casom, ked uz vyrastie velky chalanisko, to uz bude o inom, ale ktore dieta sa vo veku puberty a dospievania neodputava od rodicov..

tana 147

inač, ako ste mi tu písali, že niekedy to byva tak, že chlapček je ovela prítulnejsí ako dievčatko, tak ste ma velmi potešili...a od vtedy sa na chlapčeka straaaaaaaasne teším...ja som si vždy myslela, že chlapci su takí chladní, takí že sa neradi tulia...a mne by to velmi chybalo :D
lebo ja mam sestru, čo ma 10 rokov a doteraz ju beriem ako maličkú sestru, a stale sa tuli kumne...a to som si myslela, že pri chlapcovi nebude...